Eerste hapjes fotoshoot Hattem – Joël

Eerste hapjes fotoshoot Hattem – Joël

Eerste hapjes fotoshoot Hattem – Joël. Voor Joël mogen we een ‘Baby’s eerste jaar’ album maken inclusief een aantal leuke fotoshoot momenten. Na de zwangerschap fotoshoot, kraamreportage en newborn fotoshoot, volgde nu een ‘Baby’s eerste hapjes’ fotoshoot. Joël is bijna 6 maanden oud en was toe aan iets meer dan melk. Hij had de weken voor de fotoshoot al vaak smakelijk gekeken naar eten dat zijn ouders aan het eten waren. Spannend dus hoe hij zou reageren op zijn eerste hapje vast voedsel! Wortels stonden op het menu. Aan papa Hans de eer om het eerste hapje te geven. Joël bekeek het allemaal goed en nam voorzichtig een hapje. Dat was apart! Hij wist niet zo goed wat hij ermee aan moest, maar wilde nog wel een hapje proberen. Het was duidelijk even wennen voor Joël, de smaak van worteltjes. Maar wel heel schattig om te zien! Na een paar hapjes mocht Joël even bijkomen met een vertrouwde voeding, waarna we nog een aantal gezinsfoto’s gingen maken in de natuur in de buurt. Het is volop herfst, dus perfect als sfeervolle achtergrond. Joël mocht voor het eerst zijn nieuwe jasje aan, die nog iets te groot was. Maar wel lekker warm! Hij was lekker aan het knuffelen met zijn ouders en druk op ontdekkingstocht. Hij pakte blaadjes op en bestudeerde ze zorgvuldig. Heerlijk! Hans en Bettina, bedankt voor weer een leuke fotoshoot. Hier een preview van jullie foto’s.

Baby eerste hapjes Fotoshoot Hattem Fotoshoot Hattem Fotoshoot Hattem Fotoshoot Hattem

Eerste hapjes fotoshoot Hattem

Een gezinsfotoshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie, zowel bij jullie thuis als op een mooie buiten locatie. Bovenstaande fotoshoot is gemaakt in Hattem. Reiskosten zijn inbegrepen bij de fotoshoot tot 25 kilometer van Zwolle, Meppel of Hoogeveen. Tijdens een gezinsfotoshoot maken we foto’s van jullie kind(eren), ouder(s) en het complete gezin. We houden van ontspannen en pure foto’s en combineren een gezinsfotoshoot met een lifestyle fotoreportage. Niet alleen maar geposeerde foto’s, maar ook vastleggen van alle mooie momenten die spontaan ontstaan. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht wanneer dit nodig is. Wil je meer lezen over het laten maken van een gezinsfotoshoot? Kijk dan bij Gezinsfotografie.

Ben je op zoek naar een gezinsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.