Familie fotoshoot Hoogeveen – Kleinkinderen op de foto voor opa en oma

Familie fotoshoot Hoogeveen – Kleinkinderen op de foto voor opa en oma

Familie fotoshoot Hoogeveen – Kleinkinderen op de foto voor opa en oma. Enige tijd geleden mailde Claudia ons voor een fotoshoot van de kinderen van meerdere gezinnen. Zodat de kleinkinderen samen op de foto gezet konden worden als verrassing voor opa en oma. Zo leuk! We spraken af bij De Tamboer in Hoogeveen. Omdat er ook een baby bij aanwezig was en het weer al dagen wisselvallig was, leek een binnen locatie het beste. De Tamboer bleek de perfecte locatie met prachtige plekjes om te fotograferen! Kinderen doen altijd lekker wat ze zelf willen en het duurde dan ook niet lang voordat de spontane acties kwamen. “Leg vooral deze momenten vast” werd ons al snel gezegd door één van de aanwezige vaders. Een paar gekke bekken tussendoor en kinderen die ineens opspringen, het zorgt allemaal voor meer spontaniteit! Na een gedeelte binnen gefotografeerd te hebben gingen we naar buiten om ook daar nog een serie foto’s te maken. Claudia en familie, bedankt voor de leuke fotoshoot!

familie-fotoshoot-hoogeveen-001 familie-fotoshoot-hoogeveen-002 familie-fotoshoot-hoogeveen-003 familie-fotoshoot-hoogeveen-004 familie-fotoshoot-hoogeveen-005 familie-fotoshoot-hoogeveen-006 familie-fotoshoot-hoogeveen-007 familie-fotoshoot-hoogeveen-008

Familie fotoshoot Hoogeveen

Een familie fotoshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie. Meestal wordt hiervoor een buiten locatie gekozen, maar een mooie binnen locatie kan ook prachtig zijn! Bovenstaande fotoshoot is gemaakt bij De Tamboer, een theater in Hoogeveen. Reiskosten zijn inbegrepen bij de fotoshoot tot 40 kilometer van Zwolle of Hoogeveen. Tijdens een familie fotoshoot maken we foto’s van iedereen samen, van ieder gezin apart, van de kind(eren) apart en van de kinderen samen. Of jullie moeten hier een eigen idee over hebben. We houden van ontspannen en pure foto’s en combineren een familie fotoshoot met een lifestyle fotoreportage. Niet alleen maar geposeerde foto’s, maar ook vastleggen van alle mooie momenten die spontaan ontstaan. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht wanneer dit nodig is. Wil je meer lezen over het laten maken van een familie fotoshoot? Kijk dan bij Gezinsfotografie.

Ben je op zoek naar een fotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap, gezin en trouwen.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.