Familiefotoshoot in Zwolle

Familiefotoshoot in Zwolle

Een leuke familiefotoshoot in Zwolle van twee broers en hun gezinnen! Het was aan de omgeving niet te zien dat het januari was toen we in Het Engelse Werk in Zwolle kwamen de ochtend van de fotoshoot. Het was eerder een herfstachtig decor, maar voor de foto’s juist erg mooi als achtergrond! Voor een familiegelegenheid waren beide broers en hun gezinnen in Zwolle en dit moment wilden ze graag aangrijpen voor een leuke familiefotoshoot. Het werd een gezellige fotoshoot met onderstaande foto’s als resultaat.

familiefotoshoot-in-zwolle-01 familiefotoshoot-in-zwolle-02 familiefotoshoot-in-zwolle-03 familiefotoshoot-in-zwolle-04 familiefotoshoot-in-zwolle-05 familiefotoshoot-in-zwolle-06 familiefotoshoot-in-zwolle-07 familiefotoshoot-in-zwolle-08

Ben je op zoek naar een gezinsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.