Foto bewerking

Foto bewerking


Foto bewerking, een object uit een foto halen

Het kan gebeuren dat een object uit een foto gehaald moet worden. Dan kunt u bij ons een nieuwe foto laten maken, maar dit is niet altijd mogelijk en daarom is het in de meeste gevallen ook mogelijk om een object uit de foto te halen. Je levert de foto bij ons aan in digitaal .jpg bestand, waarna wij beoordelen of de foto geschikt is voor beeldbewerking. Indien dit zo is bewerken wij de foto en ontvang je deze na de bewerking als digitaal .jpg bestand.

Inclusief:
Object verwijderen uit een foto
De bewerkte foto ontvang je digitaal als .jpg. bestand

Foto bewerking, het maken van een collage of drieluik

Meerdere foto’s samenvoegen tot een collage of drieluik. Je levert zelf de selectie foto’s aan als digitale .jpg bestanden. Na het maken van de collage of het drieluik ontvang je deze als digitaal .jpg bestand zodat je deze zelf af kan laten drukken. Indien gewenst kan je de collage of drieluik ook als foto afdruk of print op bijvoorbeeld canvas door ons laten verzorgen.

Inclusief:
Samenvoegen van meerdere foto’s tot een collage of drieluik
De collage of het drieluik ontvang je digitaal als .jpg. bestand


Foto bewerking, krassen op de huid verwijderen

Vooral bij babyfoto’s kan het voorkomen dat de baby een krasje op zijn of haar hoofd heeft dat de ouders voor een grote afdruk voor aan de muur graag willen verwijderen. Dat is mogelijk met foto bewerking. Ook het weghalen van puistjes of bijvoorbeeld een vlek in kleding is mogelijk.

Inclusief:
Krassen o.i.d. verwijderen
De bewerkte foto ontvang je digitaal als .jpg. bestand

Kleurbewerking, een foto omzetten naar zwart/wit

Een kleurfoto omzetten naar een zwart/wit foto. De foto wordt bij ons aangeleverd als digitaal .jpg bestand en na het bewerken ontvang je de foto als zwart/wit (of sepia) variant als digitaal .jpg bestand zodat je deze zelf af kan laten drukken. Indien gewenst kunnen wij de foto afdruk ook verzorgen.

Inclusief:
Een foto omzetten naar zwart/wit
De bewerkte foto ontvang je digitaal als .jpg. bestand

Kleurbewerking, een zwart/wit met kleuraccenten

Een kleurfoto omzetten naar een zwart/wit foto met daarin kleuraccenten. Dit werkt het mooiste wanneer er een opvallende kleur in de foto aanwezig is, zoals bijvoorbeeld een rode roos die in kleur terug kan komen. De kleurfoto kan je als digitaal .jpg bestand aanleveren en krijg je na het bewerken als zwart/wit variant met kleuraccent in digitaal .jpg bestand terug.

Inclusief:
Een foto omzetten naar zwart/wit met kleuraccenten
De bewerkte foto ontvang je digitaal als .jpg. bestand

Neem nu contact op en laat uw foto’s verbeteren.

Om te kunnen beoordelen of een foto geschikt is voor beeldbewerking stuur je via e-mail de foto die je graag bewerkt wilt hebben, samen met een omschrijving wat er aan de foto moet gebeuren naar info@essenza-fotografie.nl. Je ontvangt altijd binnen een werkdag een bevestigingsmail met de actuele prijsopgave. Heb je de foto niet digitaal? Bellen voor het maken van een afspraak kan natuurlijk ook naar 06-44107399.