Fotograaf gouden uurtje – Zwangerschapsfotoshoot Gasterse Duinen

Fotograaf gouden uurtje – Zwangerschapsfotoshoot Gasterse Duinen

fotograaf zwangerschap gasterse duinen

Fotograaf Gouden uurtje – Zwangerschapsfotoshoot Gasterse Duinen, Annemiek en Wouter. Wat is het ontzettend leuk om stellen terug te zien waarvoor we eerder een bijzonder moment uit het leven hebben mogen vastleggen. Zo ook Annemiek en Wouter, voor wie we in 2014 een loveshoot en hun fantastische trouwdag mochten vastleggen. En nu Annemiek zwanger was vroegen ze of we een mooie zwangerschapsreportage zouden willen maken. Gekozen werd voor een fotoshoot tijdens zonsondergang, het gouden uurtje. Absoluut ons favoriete moment van de dag voor een fotoshoot! Het was die dag regenachtig geweest, maar de vooruitzichten voor de avond zagen er goed uit. Het was nog bewolkt toen ik in de auto stapte, maar aangekomen bij de Gasterse Duinen begon een prachtig avondzonnetje te schijnen. Zo fijn! De lucht was prachtig en het zonlicht dat op Annemiek en Wouter viel ook. Samen hadden ze zoveel plezier en het is toch wel het allermooiste om zoveel liefde vast te mogen leggen tussen twee mensen. Annemiek en Wouter, bedankt voor de leuke fotoshoot!

fotograaf gouden uurtjefotograaf zwangerschap DrentheZwangerschapsfotoshoot DrentheFotoshoot zwangerschap Gasterse DuinenFotograaf gouden uurtjeZwangere buik<Zwangerschapsfotoshoot gouden uurtjeZwangerschapsfotoshoot zonsondergangGouden uurtje fotoshootfotoshoot tijdens zonsondergangZwangerschapsfotoshoot met zonsondergangsilhouet van zwanger stelgouden uurtje fotoshoot

Fotograaf gouden uurtje

Een zwangerschapsfotoshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie, zowel bij jullie thuis als op een mooie buiten locatie. Bovenstaande fotoshoot is gemaakt in het natuurgebied van de Gasterse Duinen. Reiskosten zijn inbegrepen bij de fotoshoot tot 25 kilometer van Meppel of Hoogeveen. Tijdens een zwangerschap fotoshoot maken we foto’s van de zwangere vrouw alleen, indien gewenst/aanwezig van de ouders samen, eventueel met oudere kinderen en/of een huisdier. Ook maken we close-up foto’s van de zwangere buik. We houden van ontspannen en pure foto’s. Hiervoor maken we zoveel mogelijk gebruik van natuurlijk licht. Een zwangerschapsfotoshoot is zowel overdag als ’s avonds tijdens zonsondergang (het gouden uurtje) mogelijk. Wil je meer lezen over het laten maken van een zwangerschapsfotoshoot? Kijk dan bij Zwangerschapsfotografie.

Ben je op zoek naar een zwangerschapsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.