Fotograaf voor Earlybirds Fotografie! In Drenthe en Overijssel

Fotograaf voor Earlybirds Fotografie! In Drenthe en Overijssel

Wat een geweldig initiatief kwamen we een tijdje geleden weer tegen! Earlybirds Fotografie. Waarbij fotografen uit het hele land zich belangeloos inzetten om te vroeg geboren baby’s hun eerste fotosessie te geven. Deze periode is voor de ouders erg spannend en heftig en hoe waardevol is het dan om een mooie professionele fotoserie te hebben van deze eerste tijd! We zijn dan ook trots om hieraan mee te mogen werken en als fotograaf voor Earlybirds Fotografie prematuur kindjes en hun ouders hun eerste fotoserie te mogen geven als mooie herinnering.

Hoe werkt dat dan?

Alle baby’s die te vroeg geboren zijn (voor de 37e week zwangerschap) komen in aanmerking voor deze geweldige fotosessie. Ouders kunnen zich via de website van Earlybirds opgeven voor deze fotoshoot. Natuurlijk kunnen jullie ons ook een mailtje sturen wanneer jullie in Drenthe of Overijssel een Earlybirds fotoshoot willen laten maken.

We maken dan een afspraak voor de fotosessie in het ziekenhuis. Jullie kunnen tijdens deze fotoreportage gewoon jezelf zijn en uiteraard wordt er rekening gehouden met de conditie van jullie kindje. Ik maak foto’s van de dingen zoals ze zijn of gebeuren, een reportage die een mooie herinnering geeft aan deze spannende tijd. Alle foto’s worden met het aanwezige licht gemaakt, er wordt dus geen flitslicht gebruikt.

De fotoreportage zelf is kosteloos, de enige kosten die aan de Earlybirds fotoshoot verbonden zijn is 25,00 euro voor de onkosten (reiskosten en parkeergeld bij het ziekenhuis). Jullie krijgen hiervoor altijd 5 digitale foto’s in hoge resolutie. Eventueel kunnen jullie meer foto’s nabestellen tegen een speciaal tarief.

Ook een mooie fotoserie van jullie te vroeg geboren baby?

Zijn jullie zelf ouder van een prematuur kindje of ken je ouders van een te vroeg geboren baby die nog in het ziekenhuis ligt? Neem dan contact op voor deze bijzondere fotoreportage via www.earlybirdsfotografie.nl of info@essenza-fotografie.nl

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.