Dierenfotografie bij kinderboerderij – Hoogeveen, Drenthe

Dierenfotografie bij kinderboerderij – Hoogeveen, Drenthe

Mij werd gevraagd of ik een plek wist voor twee zebravinken, waarna geregeld werd dat ze bij een kinderboerderij in Hoogeveen gebracht konden worden. Toen ik daar toch naartoe ging met de vogels had ik ook mijn camera meegenomen. Altijd leuk om even te gaan fotograferen! De vogels mochten gefotografeerd worden van binnen uit het hok, veel mooier dan met tralies ervoor natuurlijk. Daarnaast heb ik ook nog even bij de andere dieren gekeken, waar een veulentje net uit het weiland gehaald werd en terug op stal ging. De geiten en lama bleven nog wel in de wei staan en vooral de kleine geitjes maakten iedereen aan het lachen. Leuk om te zien en nog leuker om te fotograferen!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.