Geboortefotografie wondertje Skye, Marsha en Jochem – deel 2 – fotoverslag | Geboortefotograaf Hoogeveen

Geboortefotografie wondertje Skye, Marsha en Jochem – deel 2 – fotoverslag | Geboortefotograaf Hoogeveen

De geboorte van een wondertje: Skye. In december stond het indrukwekkende verhaal van de geboorte van Skye al op onze blog, samen met een collage van een aantal foto’s die ook op de blog van Stichting Earlybirds heeft gestaan. In deze blog zie je het fotoverslag van de geboortereportage. Skye zou volgens artsen de 21 weken zwangerschap niet halen, maar is uiteindelijk 2 weken voor de uitgerekende datum geboren! Haar ouders wilden het verhaal graag delen om anderen in eenzelfde situatie mogelijk te helpen. Het bijzondere verhaal van baby Skye en haar trotse ouders Marsha en Jochem nog niet gelezen? Lees hier dan snel het geboorteverhaal van Skye. Een verhaal van verdriet, hoop en uiteindelijk geluk!

Recensie:

“Bij het zien van een geboorterapportage van een vriendin was ik volledig ontroerd. Zo mooi en discreet. Zo puur en echt. Toen wij bij 19 weken zwangerschap te horen kregen dat onze dochter nog maar een week zou leven in mijn buik, kon ik alleen maar denken aan de mooie momenten die we wel met haar mogen hebben en hoe ik deze kon vasthouden/vastleggen. Ik dacht meteen aan Miranda. Hoe heftig de situatie ook was, Miranda was dapper en meelevend. En wilde dit graag voor ons doen. Onze dochter heeft het overleeft, en door de tijd heen heeft Miranda enorm meegeleefd. Wij hebben al onze wensen met Miranda kunnen bespreken wat betreft de foto’s en ook Miranda kwam met mooie ideeën om zoveel mogelijk van ons meisje vast te mogen houden. Elke week hadden wij contact met haar. En als ik het vergat, zocht Miranda uit zichzelf contact. Miranda was geen moment teveel. Omdat ze oprecht was en meelevend. Ik betrok haar graag bij alles waar we doorheen gingen. Want alleen zo wist ik dat ook zij ook op de foto’s de emoties kon weergeven zoals ze waren. Alle vertrouwen in Miranda en haar deskundigheid.

Tot op het laatste moment en de eerste adem van onze dochter was het spannend of ze zou blijven leven. Met alle stress en spanningen die dit met zich meebracht, heb ik geen moment gemerkt dat Miranda erbij was. Zelfs in het bij zijn van Miranda kon ik compleet mezelf zijn want zij gedroeg zich onzichtbaar. En de doktoren konden hun werk doen. Ook zij vonden het heel bijzonder. Maar hebben geen moment tijdens de bevalling zich wat aangetrokken van Miranda want dit was gewoon weg niet nodig. Miranda wist haar plek en shoot te vinden om iedereen heen.

Toen wij de foto’s zagen schoten woorden ons tekort. Miranda heeft onze emoties feilloos aangevoeld, en prachtig weergegeven. Foto’s waarbij we weer vol schieten, om kunnen lachen, waar we trots op zijn, en graag met iedereen delen. De discretie en perfecte timing waarmee Miranda werkt zijn perfect! Maar ook het verhaal die zij geschreven heeft over de afgelopen 20 weken. De juiste woorden en met zoveel gevoel. Dankbaar en trots zijn wij. Zowel in gevoel als uitvoering hadden wij geen betere kunnen wensen dan Miranda om deze moeilijke periode en begin van het leven van ons wondertje vast te leggen.”
 Marsha en Jochem

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Ben je op zoek naar een geboortefotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van geboorte, baby en zwangerschap.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.