Wat een prachtige reacties! Het geboorteverhaal van Skye nu ook op de website van Stichting Earlybirds Fotografie | geboortefotograaf Hoogeveen

Wat een prachtige reacties! Het geboorteverhaal van Skye nu ook op de website van Stichting Earlybirds Fotografie | geboortefotograaf Hoogeveen

Het heeft even geduurd, maar nu staat het geboorteverhaal en de geboortefotografie van de geboorte van wondertje Skye die ik als fotograaf vast mocht leggen ook op de website van Stichting Earlybirds Fotografie en op de Facebookpagina van Stichting Earlybirds Fotografie. (lees via deze link alle geweldige reacties!!) En wat een geweldige hoeveelheid likes en reacties heeft dit opgeleverd! Voor de ouders van Skye hele lieve reacties, maar ook complimenten over het verhaal en de fotografie. Geweldig om te lezen en we hopen dat dit verhaal inspiratie biedt voor andere stellen in mogelijk een zelfde situatie, zoals de moeder van Skye, Marsha, zo graag wilde. Met haar verhaal anderen steun kunnen bieden.

Een veelgestelde vraag is natuurlijk hoe het nu met Skye gaat. Volgens haar moeder gaat het erg goed met haar. Ze heeft nog wel wat vocht, maar dat zal op den duur wegtrekken. Het Turner Syndroom heeft ze wel. Zoals Marsha zelf op Facebook reageerde op het bericht van Stichting Earlybirds: “Ze is beresterk letterlijk en figuurlijk. En onwijs eigenwijs.” Geweldig toch!

Het verhaal nog niet gelezen? Lees dan hier het hele verhaal of ga naar de website van Stichting Earlybirds. En vergeet niet om ook de facebookpagina van Earlybirds te liken! Ze doen geweldig werk voor ouders van prematuur kindjes. Ik ben dan ook heel trots dat ik me als fotograaf in mag zetten voor de Stichting!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.