Gezinsfotografie Renate, Dennis, Kay en Sil – Herfstfotoshoot in Het Engelse Werk, Zwolle, Overijssel

Gezinsfotografie Renate, Dennis, Kay en Sil – Herfstfotoshoot in Het Engelse Werk, Zwolle, Overijssel

Afgelopen zomer stonden we op de braderie in Stadshagen met een stand en daar hadden we een hele leuke actie. De kinderen die samen met hun ouders voorbij kwamen hebben mooie namen bedacht voor één van onze lensknuffels, maar de allermooiste naam werd toch wel bedacht door Kay. Hij kwam met de naam Zilou en won hiermee een gezinsfotoshoot samen met zijn ouders en broertje.

Vandaag was het dan zover, de gezinsfotoshoot! Om 10 uur stonden we bij Het Engelse Werk en niet veel later kwamen Renate, Dennis en de twee kids ook aangereden. Helemaal klaar voor de fotoshoot, spontane fotografie van het hele gezin en van de jongens apart. De eerste locatie werd een prachtige boom met een vijver erachter. De mooie kleuren vielen direct op en een paar eendjes zwommen steeds gezellig voorbij. Ook al hadden Kay en Sil weinig oog voor de eendjes en waren ze vooral druk met een loopwagen en fietsje waarmee ze heen en weer reden. Na deze spontane foto’s van de kinderen en een aantal gezinsfoto’s gingen we door naar de volgende locatie, een plek waar een heleboel bladeren op de grond lagen… En dat zorgt natuurlijk voor veel herfstplezier! Het duurde dan ook niet lang voordat de bladeren door de lucht vlogen, waarna direct het emmertje weer gevuld werd. Voor de jongens stiekem extra leuk om dit emmertje in zijn geheel om te kieperen boven het hoofd van hun vader. Zulke leuke momenten en zo ontzettend leuk om vast te mogen leggen!

Natuurlijk werden Kay, Sil en hun ouders ‘gefotografeerd’ door onze lensknuffel Zilou. En dat bleek een echt succes. Vooral de jongste kwam geregeld op de camera afrennen om Zilou even te aaien. Of om er gewoon naar te wijzen. Super leuk om te zien dat het fotograferen met een lensknuffel zoveel effect heeft! Na een potje voetballen zat de fotoshoot er al weer op. Renate, Dennis, Kay en Sil, bedankt voor de leuke fotoshoot!

Referentie:

“Eerlijk gezegd nog nooit een fotoshoot gehad met het hele gezin! Het voelde wat onwennig: wisten niet goed wat de bedoeling was en wat we konden verwachten. Fijn dat jullie tips hebben gegeven over de kledingkeuze en het meenemen van spulletjes. De kinderen op de loopfiets en de loopauto geeft een mooi resultaat. Het heeft geleid tot prachtig spontane foto’s met een sfeervolle herfst-achtergrond! De foto’s zijn mooi; konden maar moeilijk kiezen welke we écht het mooiste vonden. Bedankt voor het prachtige resultaat. We zijn er blij mee!” Groet Dennis, Renate, Kay en Sil

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.