Gezinsfotohoot lifestyle Hattem – Hans, Bettina & Joël

Gezinsfotohoot lifestyle Hattem – Hans, Bettina & Joël

Gezinsfotohoot lifestyle Hattem – Hans, Bettina & Joël. Het is zo leuk om het eerste jaar meerdere keren bij een gezin thuis te komen na de komst van een baby. Voor Hans en Bettina mogen we een jaar lang de mijlpalen en mooie herinneringen vastleggen en een prachtige Baby’s eerste jaar album maken. Zo hebben we voor de komst van Joël een zwangerschapsfotoshoot gemaakt, en na de geboorte o.a. een kraamreportage, newborn fotoreportage, zijn de eerste hapjes vastgelegd en was het nu tijd voor een lifestyle gezinsfotoshoot.

De fotoshoot begon met het maken van een serie foto’s van Joël samen met zijn ouders Hans en Bettina. Lekker op het grote bed knuffelen met papa en mama. Ook ging hij nog even op de foto met zijn grote eland knuffel. De kleine jongen was een beetje moe tijdens de fotoshoot en viel toen we weer beneden waren in slaap bij mama op schoot. Na een kort slaapje werd hij weer vrolijk wakker en had hij zin om lekker te spelen met zijn ouders en een boekje te lezen. Joël die nu 9 maanden oud is kon met de hulp van papa en mama ook al even staan. Knap hoor! Een mijlpaal die we natuurlijk vast hebben gelegd. Stoer stond hij naast zijn schaap krukje, waar hij zelfs al eventjes zijn handjes los liet om het wat spannender te maken. Hans en Bettina, bedankt voor weer een leuke fotoreportage!

Gezinsfotohoot lifestyle Hattem

Een gezinsfotoshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie, zowel bij jullie thuis als op een mooie buiten locatie. Bovenstaande fotoshoot is gemaakt in Hattem. Reiskosten zijn inbegrepen bij de fotoshoot tot 25 kilometer van Zwolle, Meppel of Hoogeveen. Tijdens een gezinsfotoshoot maken we foto’s van jullie kind(eren), ouder(s) en het complete gezin. We houden van ontspannen en pure foto’s en combineren een gezinsfotoshoot met een lifestyle fotoreportage. Niet alleen maar geposeerde foto’s, maar ook vastleggen van alle mooie momenten die spontaan ontstaan. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht wanneer dit nodig is. Wil je meer lezen over het laten maken van een gezinsfotoshoot? Kijk dan bij Gezinsfotografie.

Ben je op zoek naar een gezinsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.