Gezinsfotoshoot Assen

Gezinsfotoshoot Assen

Gezinsfotoshoot Assen. Een aantal jaar geleden mochten wij de bruiloft van Michiel en Bettine vastleggen. Leuk om een paar jaar later een mailtje te ontvangen met de vraag of het mogelijk was om een familie fotoshoot te maken. Haar ouders waren namelijk 40 jaar getrouwd en als cadeau wilden ze graag een fotoshoot geven. In september werd de fotoshoot gemaakt bij de Baggelhuizerplas in Assen. Het was een zonnige dag en daarom zochten we naar mooie plekken in de schaduw. Er werden verschillende foto’s gemaakt met opa en oma met de kleinkinderen, de hele familie, de gezinnen en het oudste kleinkind. Michiel en Bettine (en familie) bedankt voor de fotoshoot en hopelijk zien we jullie bij een volgende fotoshoot weer terug!

Gezinsfotoshoot Assen Gezinsfotoshoot Assen Gezinsfotoshoot Assen

Gezinsfotoshoot Assen

Een gezinsfotoshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie, zowel bij jullie thuis als op een mooie buiten locatie. Bovenstaande fotoshoot is gemaakt bij de Baggelhuizerplas in de buurt van Assen. Reiskosten zijn inbegrepen bij de fotoshoot tot 40 kilometer van Zwolle of Hoogeveen. Tijdens een gezinsfotoshoot maken we foto’s van jullie kind(eren), ouder(s) en het complete gezin. We houden van ontspannen en pure foto’s en combineren een gezinsfotoshoot met een lifestyle fotoreportage. Niet alleen maar geposeerde foto’s, maar ook vastleggen van alle mooie momenten die spontaan ontstaan. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht wanneer dit nodig is. Wil je meer lezen over het laten maken van een gezinsfotoshoot? Kijk dan bij Gezinsfotografie.

Ben je op zoek naar een gezinsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Tags:
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.