Gezinsfotoshoot René, Carin, Hugo en Ruben – Kotermeerstal in Dedemsvaart – Fotograaf Zwolle

Gezinsfotoshoot René, Carin, Hugo en Ruben – Kotermeerstal in Dedemsvaart – Fotograaf Zwolle

blog_gezinsfotoshoot_fotograaf_dedemsvaart1
Ongeveer tegelijkertijd kwamen we bij de plas aangereden, dat was nog eens goede timing! Nadat het fietsje van de oudste uit de auto was gehaald en de jongste in de kinderwagen zat konden we richting de plas lopen. Carin en René hadden mooie herinneringen aan de Kotermeerstal in Dedemsvaart waar ze jaren geleden hun trouwfoto’s hadden laten maken. Toen zag het er nog wel iets anders uit werd ons verteld. Maar dat maakte de locatie niet minder leuk. De eerste foto’s werden gemaakt op een steiger bij het water. Een mooie plek waar de zoontjes Hugo en Ruben zich prima vermaakten. Ze hadden een balletje waar de oudste leuk mee aan het spelen was tot de jongste de bal, huppa, in het water deed belanden. Dus even paniek en een paar tranen, die al snel plaats maakten voor een brede lach toen een andere bal tevoorschijn werd gehaald.

Na de steiger gingen we door naar een picknicktafel waar hele leuke gezinsfoto’s gemaakt zijn. Zowel op de tafel, als liggend op de grond. Als laatste hebben we een aantal foto’s gemaakt bij de smalle kant van de plas. Waardoor ik er een natte broek onder de blubber aan overgehouden heb, je moet er wat voor over hebben laten we maar zeggen. Na deze foto’s liepen we terug naar de auto’s, ook al wilden de kinderen liever de bal zoeken die ze eerder kwijtgeraakt waren.

Carin, René en de jongens, bedankt voor de leuke fotoshoot!

Referentie:

“Beste dames, Bedankt voor de leuke ontspannen fotoshoot die we hebben gehad met ons gezin aan de kotermeerstal. De plek waar we onze trouwfoto`s in 2008 hebben gemaakt. Dus super dat we nu als compleet gezin nogmaals hier op de foto gezet werden. Er is een mooie serie gemaakt van ons alle 4. Na een moeilijke beslissing welke we vergroot wilden hebben we toch een keuze kunnen maken. En hangen er nu bij ons en de opa`s en oma`s mooie foto`s van ons. Bedankt.”  de familie Brink











Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.