Gezinsfotoshoot Drenthe – Dineke, Jan Harm, Sanne en Tom

Gezinsfotoshoot Drenthe – Dineke, Jan Harm, Sanne en Tom

Gezinsfotoshoot Drenthe – Dineke, Jan Harm, Tom & Sanne. Het was al jaren geleden dat zus Sanne met haar broertje Tom op de foto was geweest. Als cadeau voor opa en oma wilde hun moeder Dineke daarom graag nieuwe foto’s laten maken. We spraken een datum af en als locatie werd er gekozen voor de Zeegser Duinen in de buurt van Schipborg. De kinderen hadden er heel veel zin in…of toch niet? Voor de fotoshoot zeiden ze “kan het gewoon niet in de achtertuin”. Ook al was de achtertuin best mooi, toch reden we naar de Zeegser Duinen wat nog wel iets mooier was voor een fotoshoot. We liepen een klein stukje en daarna was het tijd om te beginnen. Sanne en Tom leken er toch wel plezier in te hebben, waardoor er van broer en zus leuke spontane foto’s gemaakt konden worden op verschillende plekken. Ook samen met hun moeder Dineke en Jan Harm werden er een aantal foto’s gemaakt en we eindigden de fotoshoot met serie foto’s van Dineke en Jan Harm.

Bedankt voor de gezellige fotoshoot Dineke, Jan Harm, Sanne en Tom!

Gezinsfotoshoot Drenthe Gezinsfotoshoot Drenthe Gezinsfotoshoot Drenthe Gezinsfotoshoot Drenthe Gezinsfotoshoot Drenthe

Gezinsfotoshoot Drenthe

Een gezinsfotoshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie, zowel bij jullie thuis als op een mooie buiten locatie. Bovenstaande fotoshoot is gemaakt De Zeegser Duinen. Reiskosten zijn inbegrepen bij de fotoshoot tot 25 kilometer van Zwolle of Hoogeveen. Tijdens een gezinsfotoshoot maken we foto’s van jullie kind(eren), ouder(s) en het complete gezin. We houden van ontspannen en pure foto’s en combineren een gezinsfotoshoot met een lifestyle fotoreportage. Niet alleen maar geposeerde foto’s, maar ook vastleggen van alle mooie momenten die spontaan ontstaan. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht wanneer dit nodig is. Wil je meer lezen over het laten maken van een gezinsfotoshoot? Kijk dan bij Gezinsfotografie.

Ben je op zoek naar een gezinsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.