Gezinsfotoshoot en de eerste hapjes Hattem

Gezinsfotoshoot en de eerste hapjes Hattem

Gezinsfotoshoot en de eerste hapjes – Hattem – Hans en Bettina – Voor dit leuke gezin mochten we eerder al het eerste jaar van oudste zoon Joël vastleggen, inclusief een Baby’s eerste jaar album. En sinds de geboorte van Thijs mogen we ook zijn leven op meerdere momenten vastleggen en een prachtig jaaralbum maken. Dit keer was ik bij de eerste hapjes en maakte ik een serie liefdevolle gezinsfoto’s.

Meteen bij binnenkomst werd ik voorgelezen uit een politieboek en niet lang daarna kwam het boek van Coco kan het! tevoorschijn. Zo leuk! Joël ging er helemaal in op en dat was zo leuk om te zien. Kleine Thijs zat ondertussen bij zijn papa op schoot en Bettina liep naar de keuken, want vandaag zou Thijs zijn eerste hapjes krijgen! Lekkere worteltjes. Net zoals zijn grote broer Joël destijds toen hij zijn eerste hapjes kreeg.

Joël bekeek het allemaal goed en was helemaal trots dat hij mocht helpen om Thijs een paar hapjes wortels te geven. Om daarna weer met een grote lach op zijn gezicht naar de andere kant van de tafel te lopen en te verkondigen dat Thijs zo ontzettend aan het smeren was met zijn eten. Heerlijk! Thijs liet zich de eerste hapjes bijzonder goed smaken. Heel even een bedenkelijke blik, maar verder leek hij het wel lekker te vinden. De lepel wilde hij al zelf vasthouden en ook het bakje waar de wortels in zaten werd grondig bekeken en geproefd.
Na de eerste hapjes maakten we een aantal gezinsfoto’s en ging Thijs alleen en samen met zijn trotse grote broer op de foto. Heerlijke knuffelmomentjes samen. Hans en Bettina, bedankt en ik kijk nu alweer uit naar de volgende fotoshoot!

gezinsfotoshoot Hattemeerste hapjes babygezinsfotoshoot Hattemgezinsfotoshoot Hattemgezinsfotoshoot Hattemeerste hapjes babygezinsfotoshoot Hattemgezinsfotoshoot Hattemgezinsfotoshoot Hattemgezinsfotoshoot Hattemgezinsfotoshoot Hattemgezinsfotoshoot Hattemgezinsfotoshoot Hattemgezinsfotoshoot Hattemgezinsfotoshoot Hattemgezinsfotoshoot Hattem

Gezinsfotohoot lifestyle Hattem

Een gezinsfotoshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie, zowel bij jullie thuis als op een mooie buiten locatie. Bovenstaande fotoshoot is gemaakt in Hattem. Tijdens een gezinsfotoshoot maken we foto’s van jullie kind(eren), ouder(s) en het complete gezin. We houden van ontspannen en pure foto’s en combineren een gezinsfotoshoot met een lifestyle fotoreportage. Niet alleen maar geposeerde foto’s, maar ook vastleggen van alle mooie momenten die spontaan ontstaan. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht wanneer dit nodig is. Wil je meer lezen over het laten maken van een gezinsfotoshoot? Kijk dan bij Gezinsfotografie.

Ben je op zoek naar een gezinsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.