Gezinsfotoshoot Hattem bij Molecaten

Gezinsfotoshoot Hattem bij Molecaten

Gezinsfotoshoot Hattem bij Molecaten. Vanwege de prachtige herfstkleuren was voor deze fotoshoot gekozen voor een mooie locatie in het bos bij Molecaten in Hattem. Iedereen had zich voor de fotoshoot zo warm mogelijk aangekleed.

Baby Minde was al weer een heel stuk gegroeid na de eerste newborn fotoshoot die wij van haar hebben mogen maken. Ook van haar twee grote zussen hebben we meerdere fotoshoots gemaakt. Zo leuk om kinderen in hun eerste levensjaar meerdere malen vast te leggen, omdat ze juist in deze periode heel veel veranderen.

Om weer lekker op te warmen sloten we de fotoshoot af met een warme kop chocolademelk. Jeroen, Irinne en de kinderen bedankt voor de leuke fotoshoot! We kijken uit naar de volgende fotoshoot wanneer Minde (bijna) een jaar is.

Gezinsfotoshoot Hattembabyfotoshoot Hattembabyfotoshoot Hattem

Gezinsfotoshoot Hattem

Een gezinsfotoshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie, zowel bij jullie thuis als op een mooie buiten locatie. Bovenstaande fotoshoot is gemaakt in Hattem bij Molecaten. Reiskosten zijn inbegrepen bij de fotoshoot tot 40 kilometer van Zwolle of Hoogeveen. Tijdens een gezinsfotoshoot maken we foto’s van jullie kind(eren), ouder(s) en het complete gezin. We houden van ontspannen en pure foto’s en combineren een gezinsfotoshoot met een lifestyle fotoreportage. Niet alleen maar geposeerde foto’s, maar ook vastleggen van alle mooie momenten die spontaan ontstaan. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht wanneer dit nodig is. Wil je meer lezen over het laten maken van een gezinsfotoshoot? Kijk dan bij Gezinsfotografie.

Ben je op zoek naar een gezinsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.