Gezinsfotoshoot Heerde – Wil, Sietske & Jibbe

Gezinsfotoshoot Heerde – Wil, Sietske & Jibbe

Gezinsfotoshoot Heerde – Wil, Sietske & Jibbe. Tijdens een Open Toptrouwlocatieroute bij Landgoed Klarenbeek maakten we kennis met Wil en Sietske. Het jaar erna was hun kleine man Jibbe geboren en waren hun trouwplannen wat concreter. Er werd een afspraak gemaakt en na een gezellig kennismakingsgesprek besloten ze ons meteen vast te leggen voor de trouwdag. Voordat het zover is in mei mochten we eerst een loveshoot maken, waar Jibbe, van inmiddels 9 maanden oud, natuurlijk ook bij aanwezig was. Een leuke fotoshoot volgde en wij kunnen nu al niet wachten om de trouwdag van dit leuke stel en gezin vast te mogen leggen!

Loveshoot Heerde Loveshoot Heerde

Gezinsfotoshoot Heerde

Een gezinsfotoshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie, zowel bij jullie thuis als op een mooie buiten locatie. Bovenstaande fotoshoot is gemaakt in Heerde bij De Dellen. Reiskosten zijn inbegrepen bij de fotoshoot tot 25 kilometer van Zwolle of Hoogeveen. Tijdens een gezinsfotoshoot maken we foto’s van jullie kind(eren), ouder(s) en het complete gezin. We houden van ontspannen en pure foto’s en combineren een gezinsfotoshoot met een lifestyle fotoreportage. Niet alleen maar geposeerde foto’s, maar ook vastleggen van alle mooie momenten die spontaan ontstaan. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht wanneer dit nodig is. Wil je meer lezen over het laten maken van een gezinsfotoshoot? Kijk dan bij Gezinsfotografie.

Ben je op zoek naar een gezinsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.