Gezinsfotoshoot in Hollandscheveld – Nienke en Peter

Gezinsfotoshoot in Hollandscheveld – Nienke en Peter

Gezinsfotoshoot in Hollandscheveld – Nienke en Peter. De gezinsfotoshoot van Nienke, Peter en hun 3 kinderen Tara, Nout en Femke vond plaats in de natuur rondom Zaal en Partycentrum Schoonhoven in Hollandscheveld, een mooie locatie voor een fotoshoot met kinderen. Natuurlijk wilden zij meteen naar de speeltuin, maar eerst gingen we een aantal foto’s maken in de mooie natuur met dit leuke gezin uit Hoogeveen. Tussen de ‘serieuze’ foto’s door mochten ze lekker door het hoge gras rennen en het duurde niet lang voordat iedereen mooi op de foto stond. Na de eerste serie foto’s liepen we richting de speeltuin voor een tweede serie foto’s. Nienke en Peter, bedankt voor de leuke fotoshoot en veel plezier met jullie foto’s!

gezinsfotoshoot-hoogeveen-fotograaf-001 gezinsfotoshoot-hoogeveen-fotograaf-002 gezinsfotoshoot-hoogeveen-fotograaf-003 gezinsfotoshoot-hoogeveen-fotograaf-004 gezinsfotoshoot-hoogeveen-fotograaf-005 gezinsfotoshoot-hoogeveen-fotograaf-006 gezinsfotoshoot-hoogeveen-fotograaf-007 gezinsfotoshoot-hoogeveen-fotograaf-008 gezinsfotoshoot-hoogeveen-fotograaf-009 gezinsfotoshoot-hoogeveen-fotograaf-010 gezinsfotoshoot-hoogeveen-fotograaf-011

Gezinsfotoshoot in Hollandscheveld

Een gezinsfotoshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie, zowel bij jullie thuis als op een mooie buiten locatie. Bovenstaande fotoshoot is gemaakt bij recreatiegebied Schoonhoven. Reiskosten zijn inbegrepen bij de fotoshoot tot 25 kilometer van Zwolle of Hoogeveen. Tijdens een gezinsfotoshoot maken we foto’s van jullie kind(eren), ouder(s) en het complete gezin. We houden van ontspannen en pure foto’s en combineren een gezinsfotoshoot met een lifestyle fotoreportage. Niet alleen maar geposeerde foto’s, maar ook vastleggen van alle mooie momenten die spontaan ontstaan. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht wanneer dit nodig is. Wil je meer lezen over het laten maken van een gezinsfotoshoot? Kijk dan bij Gezinsfotografie.

Ben je op zoek naar een gezinsfotograaf in Hollandscheveld, Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.