Gezinsfotoshoot in ’t Harde – Jeroen, Irinne, Sonne en Fieke

Gezinsfotoshoot in ’t Harde – Jeroen, Irinne, Sonne en Fieke

Gezinsfotoshoot in ’t Harde – Jeroen, Irinne, Sonne en Fieke. Het is zo leuk om kinderen te zien “groeien” voor de camera! Van Jeroen, Irinne en hun dochters Sonne en Fieke hebben we meerdere fotoshoots mogen maken. Eerst tijdens het eerste jaar van Sonne, en nu tijdens het eerste jaar van haar zusje Fieke. Na de newborn fotoshoot en een fotoshoot in herfstsferen was het nu tijd voor de volgende fotoshoot, bij de zandverstuiving in ’t Harde. Het was een leuke fotoshoot waarbij de meiden zich vermaakten met het meegebrachte speelgoed en de grote zandvlakte. Jeroen en Irinne, bedankt voor wederom een hele leuke fotoshoot!

001-gezinsfotoshoot-zandverstuiving-essenza-fotografie 002-gezinsfotoshoot-zandverstuiving-essenza-fotografie 003-gezinsfotoshoot-zandverstuiving-essenza-fotografie 004-gezinsfotoshoot-zandverstuiving-essenza-fotografie 005-gezinsfotoshoot-zandverstuiving-essenza-fotografie 006-gezinsfotoshoot-zandverstuiving-essenza-fotografie 007-gezinsfotoshoot-zandverstuiving-essenza-fotografie 008-gezinsfotoshoot-zandverstuiving-essenza-fotografie 009-gezinsfotoshoot-zandverstuiving-essenza-fotografie 010-gezinsfotoshoot-zandverstuiving-essenza-fotografie 011-gezinsfotoshoot-zandverstuiving-essenza-fotografie 012-gezinsfotoshoot-zandverstuiving-essenza-fotografie 013-gezinsfotoshoot-zandverstuiving-essenza-fotografie

Gezinsfotoshoot in ’t Harde

Een gezinsfotoshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie, zowel bij jullie thuis als op een mooie buiten locatie. Bovenstaande fotoshoot is gemaakt de zandverstuiving in ’t Harde. Reiskosten zijn inbegrepen bij de fotoshoot tot 25 kilometer van Meppel of Hoogeveen. Tijdens een gezinsfotoshoot maken we foto’s van jullie kind(eren), ouder(s) en het complete gezin. We houden van ontspannen en pure foto’s en combineren een gezinsfotoshoot met een lifestyle fotoreportage. Niet alleen maar geposeerde foto’s, maar ook vastleggen van alle mooie momenten die spontaan ontstaan. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht wanneer dit nodig is. Wil je meer lezen over het laten maken van een gezinsfotoshoot? Kijk dan bij Gezinsfotografie.

Ben je op zoek naar een gezinsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.