Gezinsfotoshoot in Zwolle – Mark, Sandra, Vincent & Koen

Gezinsfotoshoot in Zwolle – Mark, Sandra, Vincent & Koen

Gezinsfotoshoot in Zwolle – In juli 2012 maakten we voor Mark en Sandra een gezinsfotoshoot met hun zoon Vincent. Drie jaar later werden we gevraagd om nog een gezinsfotoshoot in Zwolle te maken, nu hun tweede zoontje Koen alweer bijna 2 jaar oud is. Voor ons natuurlijk ontzettend leuk om dit gezin na een aantal jaren nog een keer te mogen fotograferen. Ze wilden graag een aantal mooie foto’s met z’n vieren, van de jongens samen en van Koen alleen. Mark & Sandra, bedankt voor de leuke fotoshoot!

Gezinsfotoshoot in Zwolle Gezinsfotoshoot in Zwolle gezinsfotoshoot-engelse-werk-zwolle-03 gezinsfotoshoot-engelse-werk-zwolle-04 gezinsfotoshoot-engelse-werk-zwolle-05- gezinsfotoshoot-engelse-werk-zwolle-06 gezinsfotoshoot-engelse-werk-zwolle-07gezinsfotoshoot-engelse-werk-zwolle-09

Boek nu een gezinsfotoshoot in Zwolle

Wil je samen met het gezin een leuke fotoshoot laten maken of de kinderen spontaan op de foto laten zetten? Boek dan nu een Essenza Fotografie fotoshoot. Fotoseries van de kinderen zijn ook heel leuk om cadeau te doen aan (groot)ouders voor verjaardagen, Moederdag, Vaderdag, Sinterklaas of Kerstmis. Mail voor een afspraak naar info@essenza-fotografie.nl of bel ons op werkdagen 06-44107399.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.