Gezinsfotoshoot Meppel – Sil en Jip

Gezinsfotoshoot Meppel – Sil en Jip

Gezinsfotoshoot Meppel – Sil en Jip. Moeder Anika mailde ons voor een gezinsfotoshoot van zoon Sil van 4 en zijn kleine broertje Jip van 12 weken oud. We maakten de foto’s bij het gezin thuis in Meppel. Sil was echt een trotse grote broer en deed niets liever dan knuffelen met zijn kleine broertje. Heel betrokken wilde hij ook overal mee helpen, zo leuk om te zien! Het shirtje van Jip bleek ook heel goed gekozen, want steeds wanneer de camera in de buurt kwam begon hij te lachen. Hier alvast een klein voorproefje van de foto’s. Anika, bedankt voor de leuke fotoshoot!

gezinsfotoshoot-meppel-001 gezinsfotoshoot-meppel-002

Gezinsfotoshoot Meppel

Een gezinsfotoshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie, zowel bij jullie thuis als op een mooie buiten locatie. Bovenstaande fotoshoot is gemaakt bij het gezin thuis in Meppel. Reiskosten zijn inbegrepen bij de fotoshoot tot 40 kilometer van Zwolle of Hoogeveen. Tijdens een gezinsfotoshoot maken we meestal foto’s van je kind(eren), samen met de ouder(s) en het complete gezin. We houden van ontspannen en pure foto’s en combineren een gezinsfotoshoot met een lifestyle fotoreportage. Niet alleen maar geposeerde foto’s, maar ook vastleggen van alle mooie momenten die spontaan ontstaan. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met een (daglicht)lamp wanneer dit mooier is. Wil je meer lezen over het laten maken van een gezinsfotoshoot? Kijk dan bij Gezinsfotografie.

Ben je op zoek naar een gezinsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.