Gezinsfotoshoot Nathalie, Arjan en Anouk – Het Engelse Werk in Zwolle, Overijssel

Gezinsfotoshoot Nathalie, Arjan en Anouk – Het Engelse Werk in Zwolle, Overijssel

Eigenlijk zouden we de fotoshoot van Nathalie, Arjan en Anouk in een park in Zwolle maken, maar de avond voor de fotoshoot mailden ze of de locatie toch veranderd zou kunnen worden naar het Engelse Werk. Op de dag van de fotoshoot zelf bleek dit best een goede beslissing. De zon was heel fel en dan is het fijn als er veel schaduwrijke plekken te vinden zijn om de foto’s te maken. Het werd een echte gezinsfotoshoot. Anouk die samen met haar ouders op de foto ging en tussendoor vrolijk de omgeving verkende. Zo zag ze bij het water een eend waar ze naar bleef kijken. Tijdens de fotoshoot kwam de zus van Nathalie samen met haar dochtertje ook nog even gezellig kijken. En hielpen ze mee om de kleine Anouk aan het lachen te maken. Ook samen met haar nichtje werden nog een aantal foto’s gemaakt toen ze tegenover elkaar in een groot mijnwiel zaten. De twee meisjes hadden de grootste lol samen! Na dit leuke moment gingen de zus van Nathalie en haar dochter weer weg en wilden Nathalie en Arjan graag nog wat foto’s met een opblaasbare 2 maken omdat Anouk bijna jarig was en het haar leuk leek een persoonlijke verjaardagskaart te versturen. Dat Anouk hier zo haar eigen mening over had was al snel duidelijk, alleen zittend of staand met de 2 in haar handen wilde ze niet. De opblaasbare 2 omgooien dan weer wel. Uiteindelijk wilde ze dan toch even samen met de 2 op de foto, waarna de fotoshoot er al weer op zat. Nathalie en Arjan, bedankt voor de leuke fotoshoot!

Referentie:

“Op zaterdagochtend 6 juli jl. stonden Ester en Miranda ons al op te wachten bij het Engelse werk. We hadden zin in het maken van de shoot! Het Engelse werk is daar dan ook een geschikte locatie voor. We liepen het terrein op, terwijl het zonnetje al flink brandde. Miranda koos de locaties zorgvuldig uit en Ester gaf daarbij tips en lette op de details ‘de kleuren van die bomen, komen mooi uit’. We gingen voor een groot deel ons eigen gang en volgden vooral Anouk op de voet, zonder de hele tijd op de camera te letten. Op deze manier krijg je ook een prachtige serie ongedwongen foto’s.  De afhandeling van de fotoshoot is enthousiast, snel en correct. Ondanks dat Miranda op vakantie ging, kregen we toch al heel snel tot onze verrassing een ‘voorproefje’. En uiteindelijk ook alle foto’s aangeleverd en konden we vervolgens onze keuze maken. Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit die Essenza levert (en de creativiteit van Ester en Miranda) en zijn blij met de supermooie foto’s. p.s. Van de foto’s met Anouk met de opblaasnummer 2 laten we daarom door Essenza Media nog een leuke verjaardagskaart maken.” Arjan en Nathalie

Na de fotoshoot heeft onze vormgeefster Ester een super vrolijk ontwerp voor de verjaardagskaart van Anouk gemaakt. Hieronder staan de voorkant (boven) en de achterkant (onder) van de kaart:

Copyright op alle foto’s en afbeeldingen: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.