Gezinsfotoshoot Park de Wezenlanden en Doepark Nooterhof in Zwolle, Overijssel

Gezinsfotoshoot Park de Wezenlanden en Doepark Nooterhof in Zwolle, Overijssel

Op de ochtend van de fotoshoot was de lucht donker en regende het zo nu en dan. Na het bekijken van de weersvoorspellingen en telefonisch overleg met Nathalie werd besloten toch aan het begin van de middag af te spreken bij Park de Wezenlanden. Gelukkig was het weer wat opgeklaard tegen de tijd dat we hadden afgesproken en was het in ieder geval droog! Na even door het park gelopen te hebben zagen we een mooie plek bij een vijver waar veel boterbloemen stonden. Lekker vrolijk voor de gezinsfoto’s! Baby Hailey vond deze serie foto’s samen met haar moeder, vader en grote broer Jayden wel leuk. Ook al was ze in het begin voornamelijk geïnteresseerd in de bloemetjes vlak voor haar. Na de gezinsfoto’s zouden een aantal foto’s van Hailey en Jayden gemaakt worden. Na het maken van deze foto’s en een korte pauze gingen we verder met de foto’s van beide kinderen apart. Nathalie en Tom hadden zelf een mandje en knuffels meegenomen, maar ondanks dat maakte Hailey al snel duidelijk dat ze geen zin had om alleen op de foto te gaan.

We besloten door te lopen naar Doepark Nooterhof om een tweede serie foto’s te maken. Het duurde niet lang voordat we daar een mooi plekje hadden gevonden met een geweldig bankje omringd door bomen. Dit bleek perfect, want Hailey wilde hier best even alleen op de foto. Zittend op een zacht wit kleedje en samen met haar knuffel kon er al snel een mooie lach vanaf. Ondertussen ging Jayden op onderzoek uit in het Doepark, heuveltjes op en af, onder een tunneltje door, hij vermaakte zich prima. Toen zijn ouders vroegen of hij er nog een keer bij kwam voor een gezinsfoto was het antwoord dan ook al snel ‘nee!’ Het was ook al tegen het einde van de fotoshoot, dus we besloten nog wat foto’s van beide kinderen apart te maken en de fotoshoot dan af te ronden. Nathalie en Tom, bedankt voor de leuke fotoshoot!

Referentie:

“We zijn heel blij met het resultaat. Vooral omdat het lastig was voor de kinderen om mee te werken en stil te zitten. Het is voor ons de eerste keer dat we een fotoshoot in de buitenlucht hebben laten doen na een aantal keer in een studio. We vinden het een erg originele fotoshoot geworden daardoor en het is veel natuurlijker. De kinderen waren afgeleid door de omgeving wat ook juist weer voor mooie foto’s zorgde. Als we weer een keer een fotoshoot willen laten maken gaan we dat zeker weer buiten doen.” Nathalie en Tom

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.