Gezinsfotoshoot ’t Harde – Brenda en Hanna

Gezinsfotoshoot ’t Harde – Brenda en Hanna

Gezinsfotoshoot ’t Harde – Brenda en Hanna. De lente is weer volop begonnen. We doen met het mooie weer dan ook niets liever dan lekker de natuur in om de leukste fotoshoots te maken! Zo ook met Brenda en haar dochter Hanna. We spraken af bij de zandverstuiving, wat de perfecte plek bleek om de fotoshoot te maken. Hanna kon hier lekker spelen en vond al het zand geweldig! Met een emmertje en het speelgoed dat haar moeder had meegenomen vermaakte ze zich volop. Waardoor leuke momenten ontstaan. Heerlijk alle spontane en vrolijke foto’s die op ons scherm verschijnen. Hier alvast een klein voorproefje.gezinsfotoshoot-t-harde-001 gezinsfotoshoot-t-harde-002 gezinsfotoshoot-t-harde-003

Gezinsfotoshoot ’t Harde

Een gezinsfotoshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie, zowel bij jullie thuis als op een mooie buiten locatie. Bovenstaande fotoshoot is gemaakt bij de zandverstuiving in ’t Harde. Reiskosten zijn inbegrepen bij de fotoshoot tot 40 kilometer van Zwolle of Hoogeveen. Tijdens een gezinsfotoshoot maken we foto’s van jullie kind(eren) en het complete gezin. Eventueel samen met een huisdier. En is er ruime tijd voor het kind/de kinderen om te wennen aan de camera en om lekker te spelen. Neem dus gerust speelgoed mee! We houden van ontspannen en pure foto’s en combineren een gezinsfotoshoot met een lifestyle fotoreportage. Niet alleen maar geposeerde foto’s, maar ook vastleggen van alle mooie momenten die spontaan ontstaan. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht wanneer dit nodig is. Wil je meer lezen over het laten maken van een gezinsfotoshoot? Kijk dan bij Gezinsfotografie.

Ben je op zoek naar een babyfotograaf of gezinsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.