Gezinsfotoshoot ’t Harde – Nathalie, Arjan, Anouk en Stef

Gezinsfotoshoot ’t Harde – Nathalie, Arjan, Anouk en Stef

Gezinsfotoshoot ’t Harde – Nathalie, Arjan, Anouk en Stef, voorproefje. Bijna een jaar geleden maakten we de newborn fotoshoot van Stef, zijn ouders en grote zus Anouk. Een aantal weken geleden de cake smash fotoshoot, en nu was het tijd voor een gezinsfotoshoot op een mooie buiten locatie. Voor de fotoshoot hadden ze namelijk gekozen om foto’s te laten maken bij de zandvlakte in ’t Harde. Het was een stralende warme zomerdag met een felle zon, dus al snel zochten we de schaduw op. Hier alvast een voorproefje. Nathalie en Arjan, bedankt voor de leuke fotoshoot!

gezinsfotoshoot 't Hardegezinsfotoshoot 't Hardegezinsfotoshoot 't Harde

Gezinsfotoshoot ’t Harde

Een gezinsfotoshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie, zowel bij jullie thuis als op een mooie buiten locatie. Bovenstaande fotoshoot is gemaakt in ’t Harde bij de Zandverstuiving. Reiskosten zijn inbegrepen bij de fotoshoot tot 40 kilometer van Zwolle of Hoogeveen. Tijdens een gezinsfotoshoot maken we foto’s van jullie kind(eren), ouder(s) en het complete gezin. We houden van ontspannen en pure foto’s en combineren een gezinsfotoshoot met een lifestyle fotoreportage. Niet alleen maar geposeerde foto’s, maar ook vastleggen van alle mooie momenten die spontaan ontstaan. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht wanneer dit nodig is. Wil je meer lezen over het laten maken van een gezinsfotoshoot? Kijk dan bij Gezinsfotografie.

Ben je op zoek naar een gezinsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.