Gezinsfotoshoot Vollenhove – Albert, Wieteke en Julia

Gezinsfotoshoot Vollenhove – Albert, Wieteke en Julia

Gezinsfotoshoot Vollenhove voorproefje. Vorig jaar bestelde Albert een cadeaubon voor een fotoshoot voor Wieteke. Een leuk en origineel cadeau! Vanwege omstandigheden was het nog niet gelukt om de fotoshoot in te plannen, maar daar kwam nu verandering in. Bij het leuke stel thuis maakten we een fotoserie van Julia en haar ouders. Hierbij alvast een klein voorproefje van de gezinsfotoshoot!

gezinsfotoshoot-vollenhove-001

gezinsfotoshoot-vollenhove-002

Gezinsfotoshoot Vollenhove

Een gezinsfotoshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie, zowel bij jullie thuis als op een mooie buiten locatie. Bovenstaande fotoshoot is gemaakt bij het gezin thuis in Vollenhove. Reiskosten zijn inbegrepen bij de fotoshoot tot 40 kilometer van Zwolle of Hoogeveen. Tijdens een gezinsfotoshoot maken we foto’s van jullie kind(eren) en het complete gezin. Eventueel samen met een huisdier. En is er ruime tijd voor het kind/de kinderen om te wennen aan de camera en te spelen. Neem dus gerust speelgoed mee! We houden van ontspannen en pure foto’s en combineren een gezinsfotoshoot met een lifestyle reportage. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht wanneer dit nodig is. Wil je meer lezen over het laten maken van een gezinsfotoshoot? Kijk dan bij Gezinsfotografie.

Ben je op zoek naar een Babyfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.