Gezinsfotoshoot William en Nicole in Hollandscheveld

Gezinsfotoshoot William en Nicole in Hollandscheveld

Op een zaterdagochtend spraken we met William, Nicole en hun twee dochters Sanne en Lieke af bij Zaal en Partycentrum Schoonhoven in Hollandscheveld om daar in de omgeving de fotoshoot te maken. We liepen meteen naar de speelweide waar Sanne en Lieke meteen lekker gingen spelen. Na eerst wat foto’s gemaakt te hebben van de meisjes terwijl ze aan het spelen waren op de speeltoestellen was het tijd voor de gezinsfoto’s met Nicole en William erbij. Dat ‘poseren’ vond vooral de jongste niets en zij liet al snel merken dat ze geen zin had om op de foto te gaan. Zelfs onze lensknuffel hielp niet! De oudste wilde wel op de foto, maar dan alleen. Het was dus snel werken en de momenten pakken waar de kinderen leuk keken. Om zo een mooie serie foto’s te maken van dit leuke gezin!

Referentie:

“Voor mijn verjaardag kreeg ik een bon van Essenza Fotografie voor het maken van een gezinsfotoshoot. Op een mooie dag in september zijn we naar Schoonhoven (Drenthe) gegaan om hier de foto’s te laten maken. De kinderen gingen lekker spelen, ze hadden alleen weinig zin om foto’s te gaan maken met papa en mama. Na ruim een uur geprobeerd te hebben, hebben we de moed opgegeven, de kinderen wilden echt niet. Hopend dat er toch een paar mooie foto’s tussen zouden zitten. Het resultaat was prachtig. Ondanks dat onze kinderen er geen zin in hadden, hebben we prachtige foto’s gekregen. Complimenten voor Essenza.” Nicole en William

Ben je op zoek naar een gezinsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.