Gezinsfotoshoot zandvlakte – Marly en zoontje Chiel

Gezinsfotoshoot zandvlakte – Marly en zoontje Chiel

Gezinsfotoshoot zandvlakte – Marly en zoontje Chiel , voorproefje. Van Marly kregen we een mailtje dat ze graag een fotoshoot wilde laten maken. Zelf fotografeert ze graag, waardoor ze weinig foto’s had waar ze samen met haar zoontje op stond. Hét nadeel van graag achter de camera staan wat wij als fotograaf zelf maar al te goed kennen! Dan sta je zelf meestal niet op de foto. Extra leuk om dan een fotoshoot te laten maken. We hadden in de ochtend afgesproken op de zandvlakte bij ’t Harde. Het was een zonnige en warme dag, waardoor het fijn was in de schaduw te beginnen met fotograferen en de boom die we daarvoor hadden uitgekozen had grote aantrekkingskracht op Chiel. Hij vond het zitten en klimmen in de boom erg leuk! Bedankt voor de leuke fotoshoot Marly en Chiel!

Gezinsfotoshoot zandvlakte

Gezinsfotoshoot zandvlakte

Een gezinsfotoshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie, zowel bij jullie thuis als op een mooie buiten locatie. Bovenstaande fotoshoot is gemaakt op de zandvlakte bij ’t Harde. Reiskosten zijn inbegrepen bij de fotoshoot tot 40 kilometer van Zwolle of Hoogeveen. Tijdens een gezinsfotoshoot maken we foto’s van jullie kind(eren), ouder(s) en het complete gezin. We houden van ontspannen en pure foto’s en combineren een gezinsfotoshoot met een lifestyle fotoreportage. Niet alleen maar geposeerde foto’s, maar ook vastleggen van alle mooie momenten die spontaan ontstaan. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht wanneer dit nodig is. Wil je meer lezen over het laten maken van een gezinsfotoshoot? Kijk dan bij Gezinsfotografie.

Ben je op zoek naar een gezinsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.