Gezinsfotoshoot Zwarte Dennen

Gezinsfotoshoot Zwarte Dennen

Gezinsfotoshoot Zwarte Dennen | Dat een fotoshoot van het gezin in ieder jaargetijde kan dat wisten wij natuurlijk allang! En ook al blijven het voorjaar en de zomer populair, ook steeds meer gezinnen gaan voor een fotoshoot op locatie in de herfst of winter. Net zoals Aniek en haar gezin. We spraken af bij de Zwarte Dennen, een mooie locatie in ieder jaargetijde. De kinderen Jesse en Sam hadden er zin in en wilden meteen bij het water gaan kijken samen met hun ouders. Na even te hebben gekeken en wat gezinsfoto’s te hebben gemaakt, rende Jesse vrolijk rond, op zoek naar stokken. Of om gewoon lekker niet samen met zijn ouders en jongere broertje op de foto te gaan. Heerlijk aan die leeftijd! Na lekker even rondrennen en op onderzoek uitgaan tussen de bomen (en zijn vader achter hem aan laten rennen) kwam hij er toch gezellig bij en maakten we nog een serie gezinsfoto’s. De kleine Sam zette stoer zijn stapjes in het zand en beide kinderen werden in de lucht ‘gegooid’ door hun vader. Een fijn gezinsmoment en heel leuk om vast te mogen leggen als herinnering voor later. Bedankt voor de leuke fotoshoot!

Gezinsfotoshoot Zwarte Dennen Gezinsfotoshoot Zwarte Dennen Fotoshoot Staphorst Gezinsfotoshoot Zwarte Dennen Fotograaf Staphorst Gezinsfotoshoot Zwarte Dennen Gezinsfotoshoot Zwarte Dennen Gezinsfotoshoot Zwarte Dennen Gezinsfotoshoot Zwarte Dennen Fotograaf Staphorst

Gezinsfotohoot Zwarte Dennen

Een gezinsfotoshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie, zowel bij jullie thuis als op een mooie buiten locatie. Bovenstaande fotoshoot is gemaakt bij de Zwarte Dennen in Staphorst. Tijdens een gezinsfotoshoot maken we foto’s van jullie kind(eren), ouder(s) en het complete gezin. We houden van ontspannen en pure foto’s en combineren een gezinsfotoshoot met een lifestyle fotoreportage. Niet alleen maar geposeerde foto’s, maar ook vastleggen van alle mooie momenten die spontaan ontstaan. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht wanneer dit nodig is. Wil je meer lezen over het laten maken van een gezinsfotoshoot? Kijk dan bij Gezinsfotografie.

Ben je op zoek naar een gezinsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.