Gezinsfotoshoot Zwolle – Ron, Erna, Chantal en Danny

Gezinsfotoshoot Zwolle – Ron, Erna, Chantal en Danny

Gezinsfotoshoot Zwolle – Ron, Erna, Chantal en Danny. Het was voor dit gezin alweer jaren geleden dat ze samen op de foto waren vastgelegd. Een dag voor de fotoshoot waren ze gaan kijken bij de Hanzeboog (de rode spoorbrug) in Zwolle en wilden ze dit graag als locatie voor een deel van de fotoshoot. Tijdens de fotoshoot waaide het redelijk, waardoor we na een eerste serie foto’s naar het Engelse Werk zijn gegaan om in het park nog een aantal foto’s te maken. Ron, Erna, Chantal en Danny bedankt voor de leuke, ontspannen en gezellige fotoshoot!

Gezinsfotoshoot Zwolle Gezinsfotoshoot Zwolle Gezinsfotoshoot ZwolleGezinsfotoshoot Zwolle

Gezinsfotoshoot Zwolle

Een gezinsfotoshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie, zowel bij jullie thuis als op een mooie buiten locatie. Bovenstaande fotoshoot is gemaakt in Zwolle bij Het Engelse Werk. Reiskosten zijn inbegrepen bij de fotoshoot tot 40 kilometer van Zwolle of Hoogeveen. Tijdens een gezinsfotoshoot maken we foto’s van jullie kind(eren), ouder(s) en het complete gezin. We houden van ontspannen en pure foto’s en combineren een gezinsfotoshoot met een lifestyle fotoreportage. Niet alleen maar geposeerde foto’s, maar ook vastleggen van alle mooie momenten die spontaan ontstaan. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht wanneer dit nodig is. Wil je meer lezen over het laten maken van een gezinsfotoshoot? Kijk dan bij Gezinsfotografie.

Ben je op zoek naar een gezinsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.