Gezinsfotoshoot Zwolle

Gezinsfotoshoot Zwolle

Gezinsfotoshoot Zwolle, voorproefje. Als cadeautje voor Sinterklaas hadden de vrouwen van deze familie een cadeaubon gekregen om een fotoshoot te maken met de ‘vier generaties’. Super leuk! Ze wilden een aantal foto’s in ‘day of the life’ stijl en er werd voor gekozen om op verschillende plekken in huis een aantal foto’s te maken. Ook werden er buiten in de sneeuw nog een aantal foto’s gemaakt. Hieronder een voorproefje van de foto’s.

gezinsfotoshoot Zwolle gezinsfotoshoot Zwolle gezinsfotoshoot Zwolle gezinsfotoshoot Zwolle gezinsfotoshoot Zwolle gezinsfotoshoot Zwolle gezinsfotoshoot Zwolle

Gezinsfotoshoot Zwolle

Een gezinsfotoshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie, zowel bij jullie thuis als op een mooie buiten locatie. Bovenstaande fotoshoot is gemaakt in Zwolle. Reiskosten zijn inbegrepen bij de fotoshoot tot 40 kilometer van Zwolle of Hoogeveen. Tijdens een gezinsfotoshoot maken we foto’s van jullie kind(eren), ouder(s) en het complete gezin. We houden van ontspannen en pure foto’s en combineren een gezinsfotoshoot met een lifestyle fotoreportage. Niet alleen maar geposeerde foto’s, maar ook vastleggen van alle mooie momenten die spontaan ontstaan. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht wanneer dit nodig is. Wil je meer lezen over het laten maken van een gezinsfotoshoot? Kijk dan bij Gezinsfotografie.

Ben je op zoek naar een gezinsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.