Gezinsfotoshoot Zwolle – Kristel, Henry, Nora & Thomas

Gezinsfotoshoot Zwolle – Kristel, Henry, Nora & Thomas

Gezinsfotoshoot Zwolle – Kristel, Henry, Nora & Thomas. Omdat moeders vaak zelf te weinig op de foto staan hadden wij rond Moederdag een winactie om een fotoshoot te winnen. Uit de vele reacties was de winnaar Kristel. Voor haar was het zo herkenbaar om als moeder vaak de foto’s te maken van de kinderen en soms een selfie van hun samen.

Ze besloten de fotoshoot uit te breiden naar een complete gezinsfotoshoot en een paar maanden later was het dan zover. We hadden afgesproken in het Engelse Werk met het hele gezin om foto’s te maken. We begonnen met het hele gezin samen en maakten daarna op verschillende locaties in het park foto’s.

Gezinsfotoshoot Zwolle Gezinsfotoshoot Zwolle Gezinsfotoshoot Zwolle Gezinsfotoshoot Zwolle

Gezinsfotoshoot Drenthe

Een gezinsfotoshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie, zowel bij jullie thuis als op een mooie buiten locatie. Bovenstaande fotoshoot is gemaakt in Het Engelse Werk in Zwolle. Reiskosten zijn inbegrepen bij de fotoshoot tot 25 kilometer van Zwolle of Hoogeveen. Tijdens een gezinsfotoshoot maken we foto’s van jullie kind(eren), ouder(s) en het complete gezin. We houden van ontspannen en pure foto’s en combineren een gezinsfotoshoot met een lifestyle fotoreportage. Niet alleen maar geposeerde foto’s, maar ook vastleggen van alle mooie momenten die spontaan ontstaan. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht wanneer dit nodig is. Wil je meer lezen over het laten maken van een gezinsfotoshoot? Kijk dan bij Gezinsfotografie.

Ben je op zoek naar een gezinsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.