Gezinsfotoshoot Zwolle – Het Engelse Werk

Gezinsfotoshoot Zwolle – Het Engelse Werk

Gezinsfotoshoot Zwolle – Het Engelse Werk. Twintig jaar na het maken van de trouwfoto’s was het tijd voor een mooie gezinsfotoshoot op dezelfde locatie, Het Engelse Werk in Zwolle. De kinderen studeren op verschillende plaatsen in Nederland, maar het lukte een datum te plannen waar iedereen naar Zwolle kon komen. Het werd een leuke en gezellige fotoshoot, waarvan hier alvast een voorproefje.

gezinsfotoshoot-zwolle-engelse-werk-001 gezinsfotoshoot-zwolle-engelse-werk-003gezinsfotoshoot-zwolle-engelse-werk-002

Gezinsfotoshoot Zwolle

Een gezinsfotoshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie, zowel bij jullie thuis als op een mooie buiten locatie. Bovenstaande fotoshoot is gemaakt in Zwolle bij Het Engelse Werk. Reiskosten zijn inbegrepen bij de fotoshoot tot 40 kilometer van Zwolle of Hoogeveen. Tijdens een gezinsfotoshoot maken we foto’s van jullie kind(eren), ouder(s) en het complete gezin. We houden van ontspannen en pure foto’s en combineren een gezinsfotoshoot met een lifestyle fotoreportage. Niet alleen maar geposeerde foto’s, maar ook vastleggen van alle mooie momenten die spontaan ontstaan. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht wanneer dit nodig is. Wil je meer lezen over het laten maken van een gezinsfotoshoot? Kijk dan bij Gezinsfotografie.

Ben je op zoek naar een gezinsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.