Gezinsfotoshoot in Zwolle | Jeroen, Irinne, Sonne en Fieke

Gezinsfotoshoot in Zwolle | Jeroen, Irinne, Sonne en Fieke

Gezinsfotoshoot in Zwolle | Jeroen, Irinne, Sonne en Fieke. De herfst is een prachtige tijd van het jaar om buiten foto’s te maken! Het wordt wat kouder, maar de kleuren in de herfst zijn geweldig! Van Jeroen, Irinne en hun dochters Sonne en Fieke mogen we meerdere fotoshoots maken. Na de babyfotoshoot van Fieke was het nu, maanden later, tijd voor de volgende fotoshoot. Een gezinsfotoshoot op locatie bij het Engelse Werk in Zwolle. Het hele gezin had zin in de herfstfotoshoot en vooral de meisjes waren warm en fleurig aangekleed. Jeroen en Irinne, bedankt voor weer een leuke gezinsfotoshoot! Wij kijken nu al uit naar de volgende fotoshoot!

Gezinsfotoshoot in Zwolle

Een gezinsfotoshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie, zowel bij jullie thuis als op een mooie buiten locatie. Bovenstaande fotoshoot is gemaakt bij Het Engelse Werk in Zwolle. Reiskosten zijn inbegrepen bij de fotoshoot tot 25 kilometer van Meppel of Hoogeveen. Tijdens een gezinsfotoshoot maken we foto’s van jullie kind(eren), ouder(s) en het complete gezin. We houden van ontspannen en pure foto’s en combineren een gezinsfotoshoot met een lifestyle fotoreportage. Niet alleen maar geposeerde foto’s, maar ook vastleggen van alle mooie momenten die spontaan ontstaan. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht wanneer dit nodig is. Wil je meer lezen over het laten maken van een gezinsfotoshoot? Kijk dan bij Gezinsfotografie.

Ben je op zoek naar een gezinsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.