Gezinsfotoshoot Zwolle – Joyce en gezin

Gezinsfotoshoot Zwolle – Joyce en gezin

Gezinsfotoshoot Zwolle. Joyce had voor de geboorte van dochter Delilah een cadeaubon gekregen voor een fotoshoot, maar wilde de fotoshoot liever laten maken wanneer Delilah iets ouder was, samen met het hele gezin. In overleg hadden we de fotoshoot in de lente gepland wanneer Delilah 1,5 jaar was en het bleek een prachtige dag voor de fotoshoot. Joyce had als locatie het pleintje van een oude school met voetbalkooi en een viaduct met prachtige graffiti uitgekozen. Heel origineel en super mooi als achtergrond! Delilah en grote broer Bradley van 4 jaar gingen apart van elkaar op de foto, samen en met papa en mama.

gezinsfotoshoot-zwolle-002gezinsfotoshoot-zwolle-001gezinsfotoshoot-zwolle-003gezinsfotoshoot-zwolle-004gezinsfotoshoot-zwolle-005gezinsfotoshoot-zwolle-006gezinsfotoshoot-zwolle-007gezinsfotoshoot-zwolle-008

Gezinsfotoshoot Zwolle

Een gezinsfotoshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie, zowel bij jullie thuis als op een mooie buiten locatie. Bovenstaande fotoshoot is gemaakt in Zwolle. Reiskosten zijn inbegrepen bij de fotoshoot tot 40 kilometer van Zwolle of Hoogeveen. Tijdens een gezinsfotoshoot maken we foto’s van jullie kind(eren) en het complete gezin. Eventueel samen met een huisdier. En is er ruime tijd voor het kind/de kinderen om te wennen aan de camera en om lekker te spelen. Neem dus gerust speelgoed mee! We houden van ontspannen en pure foto’s en combineren een gezinsfotoshoot met een lifestyle fotoreportage. Niet alleen maar geposeerde foto’s, maar ook vastleggen van alle mooie momenten die spontaan ontstaan. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht wanneer dit nodig is. Wil je meer lezen over het laten maken van een gezinsfotoshoot? Kijk dan bij Gezinsfotografie.

Ben je op zoek naar een babyfotograaf of gezinsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.