Gezinsfotoshoot Zwolle – Louise

Gezinsfotoshoot Zwolle – Louise

Gezinsfotoshoot Zwolle – Louise. Alweer de vierde fotoshoot van dit leuke gezin! Eerder mochten we de zwangerschap van Marije en Jasper vastleggen, waarna een newborn fotoshoot en een paar maanden later een babyfotoshoot volgden. Zo leuk om mensen vaker te zien en de groei van een baby vast te mogen leggen in meerdere fotoshoots! Buiten in de tuin van Marije en Jasper bloeide een prachtige blauwe regen waarvoor ze graag een serie foto’s wilden maken. Waarna we naar een buiten locatie in Zwolle gingen voor nog een serie foto’s. Hier alvast een voorproefje van de foto’s.

gezinsfotoshoot-zwolle-001 gezinsfotoshoot-zwolle-002

Gezinsfotoshoot Zwolle

Een gezinsfotoshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie, zowel bij jullie thuis als op een mooie buiten locatie. Bovenstaande fotoshoot is gemaakt bij het gezin thuis in Zwolle en op een buiten locatie in Zwolle. Reiskosten zijn inbegrepen bij de fotoshoot tot 40 kilometer van Zwolle of Hoogeveen. Tijdens een gezinsfotoshoot maken we foto’s van jullie kind(eren) en het complete gezin. Eventueel samen met een huisdier. En is er ruime tijd voor het kind/de kinderen om te wennen aan de camera en te spelen. Neem dus gerust speelgoed mee! We houden van ontspannen en pure foto’s en combineren een gezinsfotoshoot met een lifestyle reportage. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht wanneer dit nodig is. Wil je meer lezen over het laten maken van een gezinsfotoshoot? Kijk dan bij Gezinsfotografie.

Ben je op zoek naar een fotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.