Gezinsfotoshoot Zwolle – Jolanda, Edward, Jort en Silvan

Gezinsfotoshoot Zwolle – Jolanda, Edward, Jort en Silvan

Gezinsfotoshoot Zwolle – Jolanda, Edward, Jort en Silvan. Vorig jaar mochten we de geboorte van Silvan vastleggen. En nu was het tijd voor een gezinsfotoshoot. Het is altijd zo leuk om een gezin weer terug te zien! Bij de Agnietenplas in Zwolle was een stukje met hoog gras, wat vooral de oudste, Jort, geweldig vond! en Een ideale plek in de schaduw op deze zonnige dag. Na foto’s gemaakt te hebben van de kinderen apart, samen met de ouders, gingen ook Jolanda en Edward samen nog even op de foto. Jolanda en Edward bedankt voor de leuke fotoshoot! Hier alvast een voorproefje van de foto’s.

001-gezinsfotoshoot-zwolle-essenza-fotografie 002-gezinsfotoshoot-zwolle-essenza-fotografie 003-gezinsfotoshoot-zwolle-essenza-fotografie

Gezinsfotoshoot Zwolle

Een gezinsfotoshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie, zowel bij jullie thuis als op een mooie buiten locatie. Bovenstaande fotoshoot is gemaakt in Zwolle bij de Agnietenplas. Reiskosten zijn inbegrepen bij de fotoshoot tot 40 kilometer van Zwolle of Hoogeveen. Tijdens een gezinsfotoshoot maken we foto’s van jullie kind(eren), ouder(s) en het complete gezin. We houden van ontspannen en pure foto’s en combineren een gezinsfotoshoot met een lifestyle fotoreportage. Niet alleen maar geposeerde foto’s, maar ook vastleggen van alle mooie momenten die spontaan ontstaan. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht wanneer dit nodig is. Wil je meer lezen over het laten maken van een gezinsfotoshoot? Kijk dan bij Gezinsfotografie.

Ben je op zoek naar een gezinsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.