Nieuw in Zwolle: Glossy Zwanger, baby & kind voor (aanstaande) ouders

Nieuw in Zwolle: Glossy Zwanger, baby & kind voor (aanstaande) ouders

blog-babyfotoshoot-magazine-essenza-fotografie-5

Vandaag is het dan zover, na maanden hard werken is vanmiddag de glossy Zwanger, baby en kind gelanceerd! Een magazine over zwangerschap, baby en kind. In deze glossy kunnen (aanstaande) ouders leuke lokale bedrijven uit Zwolle vinden, maar ook informatieve stukken over bijvoorbeeld pijnbestrijding bij de geboorte van je kindje, waarom het goed is een zwangerschapscursus te volgen en waar je terecht kan bij overgewicht van kinderen. Ook besteed het magazine aandacht aan nieuwe dingen in Zwolle en omgeving, zoals geboortefotografie en de weggeefwinkel van Assendorp. Dit afgewisseld met een leuke bellypaint, een echte make-over en een interview met Zwolse zangeres Esther Groenenberg maakt de eerste editie van het Zwanger, baby en kind magazine een gevarieerde glossy voor iedere zwangere of ouder!

Bij Samen in Zwolle kwamen vanmiddag de adverteerders en geïnterviewden bijeen om de eerste exemplaren in ontvangst te nemen. Het allereerste exemplaar werd overhandigd aan de Zwolse zangeres Esther Groenenberg, die ook op de cover van het magazine staat samen met haar zoon en met wie in het magazine een interview te lezen is. Het Zwanger, baby & kind magazine is als bewaarexemplaar te vinden in veel wachtkamers van verloskundigenpraktijken, dokterspraktijken en bij tandartspraktijken in en rondom Zwolle.

Achtergrondinformatie

Het magazine is een idee van Sandra van de Belt (Mama2b: www.zwangerzwolle.nl) en Essenza Media en Essenza Fotografie. Samen met Sandra hebben we dus onze krachten gebundeld en hierdoor is het magazine tot stand gekomen. Wij hebben de fotografie van de bellypaint, de make-over, de cover foto en foto’s bij het interview met Esther Groenenberg gemaakt. Daarnaast hebben wij de redactie van het magazine, de vormgeving van de gehele glossy, de indeling en de vormgeving van een aantal van de advertenties op ons genomen.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.