Herfstpret! Tips voor een leuke fotoshoot in de herfst. Nu extra voordelig met onze herfstactie! | Fotograaf Zwolle | Fotograaf Hoogeveen

Herfstpret! Tips voor een leuke fotoshoot in de herfst. Nu extra voordelig met onze herfstactie! | Fotograaf Zwolle | Fotograaf Hoogeveen

Meestal denken mensen bij een fotoshoot op locatie aan een fotoshoot in de zomer of lente. Maar juist in de herfst met al haar prachtige kleuren en overal herfstbladeren is het zo mooi om een fotoshoot op locatie te maken!  Maar ook tijdens je zwangerschap kan je mooie en sfeervolle foto’s laten maken met de herfstkleuren op de achtergrond.

Tips voor een herfst fotoshoot

  • Vooral kinderen vinden het geweldig om tussen de bladeren te spelen en om met de herfstbladeren te gooien! Je krijgt de meest leuke en spontane foto’s wanneer je herfstbladeren gaat gooien met je kind(eren). Vooral de lol die jullie samen hebben is mooi om vast te leggen in een herfst gezinsfotoshoot.
  • Geen prettig idee om tussen de herfstbladeren op de grond te gaan zitten? In de herfst kan het wat vochtig zijn. Wij nemen altijd een plastic zak mee om op te kunnen zitten, zodat ook zittende en eventueel liggende foto’s tussen de bladeren gemaakt kunnen worden.
  • Gooien met herfstbladeren is niet alleen leuk om vast te leggen, het kan ook heel mooi zijn om een derde persoon bladeren te laten gooien langs jullie. Zo lijkt het alsof de bladeren uit de boom vallen en geeft net dat beetje extra aan de foto’s.
  • Een fotoshoot in het eerste levensjaar van jullie kindje kan ook prima buiten in de herfst wanneer jullie kindje goed warm aangekleed is (en niet te jong). Het is zo leuk wanneer jullie kindje al zelfstandig kan zitten en blaadjes en dergelijke kan ontdekken. En daarnaast fijn met mama en papa op de foto met herfstkleuren op de achtergrond. Natuurlijk is een combinatie fotoshoot waarbij we een gedeelte van de foto’s bij jullie thuis maken en een gedeelte van de foto’s op een buitenlocatie maken ook mogelijk.
  • Voor kinderen valt er van alles te ontdekken in de herfst! Een herfstblad, kastanjes, dennenappels en veel meer leuke dingen om te bekijken. Deze nieuwsgierigheid is heel mooi om vast te leggen tijdens de fotoshoot.
  • Ook een zwangerschapsfotoshoot in de herfst is heel mooi! Trek meerdere laagjes kleding over elkaar aan met een dikke gekleurde trui erover heen. Met de herfstkleuren op de achtergrond krijg je mooie, warme en sfeervolle foto’s van een belangrijke periode in jullie leven.
Herfstactie! 
Enthousiast geworden en ook zin in een leuke herfst fotoshoot? Dat is nu extra voordelig met onze herfstactie:

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.