Illustraties

Illustraties

Een alternatief voor portret fotografie zijn portret illustraties, dit zijn digitale portret schilderijen of portret tekeningen. Net even iets anders dan een foto en super leuk voor aan de muur! Een portret illustratie wordt gemaakt op de computer gebaseerd op een aangeleverde foto. Er zijn verschillende stijlen illustraties mogelijk. De portret illustraties kunnen gemaakt worden op ieder gewenst formaat. Of het nu gaat om een kleine illustratie voor op een kaartje of om een groot formaat illustratie voor aan de muur, wij maken het graag voor je!


Illustratieve stijl

Deze stijl bestaat uit een lijntekening die daarna ingevuld wordt in kleur of zwart/wit tot een mooie digitale portrettekening.


Schilderstijl

Bij de schilderstijl vertalen wij de aangeleverde foto van jezelf, kinderen of huisdieren naar een portret dat geschilderd lijkt. Het is echter een digitale tekening die in een vooraf bepaalde kleur gemaakt wordt.


Realistische stijl

Portretten in de realistische tekenstijl worden tot in detail nagemaakt op basis van een aangeleverde foto. Hoe beter de foto, hoe meer detail er in de illustratie gebracht kan worden. De portretten kunnen zowel in zwart/wit als kleur gemaakt worden.

Kraamcadeau, baby portret

Een echt uniek kraamcadeau geven? Denk dan eens aan een portret illustratie van de baby. Hiervoor kan een foto aangeleverd worden, als er nog geen foto beschikbaar is dan kunnen wij deze uiteraard ook maken.


Cadeaubonnen

De portret illustraties zijn leuk om cadeau te geven voor een verjaardag, als kraamcadeau of als origineel Kerstcadeau. De Essenza Media cadeaubonnen zijn er voor ieder gewenst bedrag vanaf 25 euro. Het resterende bedrag dient bij betaald te worden.

Laat ook een unieke portret illustratie maken!

Met een portret illustratie heb je een bijzonder portret aan de muur. Mail naar info@essenza-fotografie.nl welke stijl illustratie je zou willen en stuur alvast de foto die je in gedachten hebt mee. Zo kunnen wij de foto controleren op voldoende kwaliteit. Wij nemen dan binnen een werkweek contact met je op.