In de krant! Geboortefotografie door Essenza Fotografie – Noord-Oost Nederland

In de krant! Geboortefotografie door Essenza Fotografie – Noord-Oost Nederland

Er hebben al een aantal artikelen in de kranten gestaan de afgelopen tijd over de geboortereportages in het Noord-Oosten van Nederland! Want dat het hier in de buurt nog behoorlijk onbekend is werd ons de afgelopen tijd wel duidelijk. We krijgen veel rare blikken wanneer we het woord ‘geboortefotografie’ noemen. Maar bij enige uitleg van wat het is en het tonen van de foto’s zijn de reacties erg leuk. En dat geboortefotografie bijzonder is en iedereen ervan op de hoogte zou moeten zijn dat het een mogelijkheid is vinden onderstaande kranten die een artikel over de geboortefotografie plaatsen ook.

Hieronder een overzicht van de (kranten) artikelen over geboortefotografie. Er komen binnenkort nog een aantal stukjes over geboortefotografie in kranten, deze worden toegevoegd aan dit bericht zodra dit in de kranten hebben gestaan. Dus wil je alles lezen? Hou dan deze blog in de gaten!

Je kan meer informatie lezen over geboortefotografie op de pagina ‘geboortefotografie’ op deze website. Een voorbeeld van een geboortereportage kan je bekijken op ‘geboortefotografie Teun Frederik Zwolle’. Zijn jullie zwanger en willen jullie een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheid van geboortefotografie? Dat kan natuurlijk ook, jullie zijn hiervoor van harte welkom bij ons of ik kan bij jullie langskomen voor een vrijblijven gesprek.

De Seizoenenkrant, bij thema kinderen – Regio Emmen, Coevorden & Odoorn – Lente 2013

In eerste instantie zouden we in de Seizoenenkrant komen in regio Hoogeveen, maar toen we een telefoontje kregen dat het een andere regio zou worden was dit ook geen probleem. Geboortefotografie kan natuurlijk in heel Noord-Oost Nederland! De Seizoenenkrant is ook online te bekijken, op pagina 13.

De Assendorper – Zwolle, wijk Assendorp – Geboortefoto’s laten maken kan nu ook in Zwolle – Februari 2013

Samen met Sandra van Mama2b stonden we in de Assendorper met een artikel over de geboortefotografie. Sandra heeft ons vorig jaar op het geweldige idee van geboortefotografie gebracht, dus een gezamenlijk artikel is natuurlijk helemaal leuk! Super leuke tekst geworden, geschreven door Aukje Schonewille. Het artikel is ook online te lezen, op pagina 13.

de Stentor – Zwolle – Bevallingsfotografe mijdt de ‘bloederige taferelen’ – 09 februari 2013

Journaliste Jaco Meijboom van de Stentor kwam bij ons langs voor een interview en heeft onderstaand artikel geschreven. Zo’n leuk stukje! Daar zijn we zeker trots op. De foto is gemaakt door Sacha Wunderink.

Krant van Hoogeveen – De allereerste momenten in beeld – 29 januari 2013

De krant van Hoogeveen plaatste geheel onverwacht een herschreven stukje gebaseerd op ons online persbericht. Een aangename verrassing! Dit artikel is ook online te lezen.

Online persbericht

Dit is het originele persbericht dat gemaakt is over de geboortereportages en is geplaatst op Weekkrant.nl. Op dit artikel is het bovenstaande persbericht in de Krant van Hoogeveen gebaseerd.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.