Jaaroverzicht 2014 Fotoshoots en Bruidsfotografie

Jaaroverzicht 2014 Fotoshoots en Bruidsfotografie

jaaroverzicht-2014-fotoshoots-bruidsfotografie

Een geweldig fotografiejaar vol met leuke fotoshoots en bruidsreportages, zo kan 2014 voor ons zeker genoemd worden! We hebben weer veel mensen blij kunnen maken met mooie foto’s van hun bruiloft, liefde voor elkaar, zwangerschap, baby of gezin. In ons jaaroverzicht 2014 Fotoshoots en Bruidsfotografie zijn onze favoriete foto’s van 2014 te vinden in een mooie compilatie. Nieuwsgierig? Neem dan snel een kijkje!

Dit filmpje is gemaakt in HD kwaliteit, om het filmpje in goede kwaliteit te bekijken, klik onderaan (onder het afspeelframe) op het wieltje en selecteer de beste kwaliteit. Vanwege de laadtijd van de foto’s kan het zijn dat de eerste foto’s niet direct in de beste kwaliteit afspelen of dat het even duurt voordat je het filmpje kan bekijken.

Bruidsfotografie
Onze stijl bruidsfotografie kan omschreven worden als een frisse, moderne reportagestijl. We fotograferen een bruidsreportage altijd met 2 enthousiaste en professionele fotografes zodat we alle belangrijke momenten van 2 kanten vast kunnen leggen en geen moment hoeven missen! In een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen we jullie graag meer over de mogelijkheden.

Loveshoot en pre-wedding fotoshoot
Om elkaar alvast wat beter te leren kennen voor de trouwdag is een pre-wedding fotoshoot heel geschikt! Op een locatie naar keuze maken we een ongedwongen fotoserie. Foto’s die jullie ook nog eens kunnen gebruiken voor persoonlijke trouwkaarten! Gaan jullie nog niet trouwen? Dan is een loveshoot heel leuk om te doen met een mooie fotoserie van jullie samen als resultaat.

Zwangerschapfotoshoot en babyfotoshoot
De zwangerschap is een mooie periode in jullie leven die het verdiend om vastgelegd te worden! Een zwangerschapsfotoshoot kan bij jullie thuis, maar ook op een mooie locatie naar keuze gemaakt worden. Na de geboorte van jullie baby is een newbornreportage of babyfotoshoot een optie. We komen dan graag bij jullie thuis voor het maken van de fotoreportage.

Gezinsfotoshoot
Samen met het gezin een leuke fotoshoot? Voor gezinnen tot 7 personen maken we graag een leuke gezinsfotoshoot op een locatie naar keuze.

Ben je op zoek naar een fotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, loveshoots, zwangerschap- en babyfotoshoots. Neem contact op voor meer informatie of om meteen een afspraak te maken!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.