Jaaroverzicht 2017 – fotoshoots en trouwreportages

Jaaroverzicht 2017 – fotoshoots en trouwreportages

Jaaroverzicht 2017 – fotoshoots en trouwreportages. We hebben de eerste fotoshoots en fotoreportages dit jaar alweer achter de rug, maar vinden het begin van 2018 ook een mooi moment om nog even terug te blikken op 2017. Want wat een geweldig jaar was dat! Afgelopen jaar hebben we weer prachtige fotoreportages mogen maken. Fotoshoots van zwangerschappen, baby’s en gezinnen. We hebben kindjes geboren zien worden en de ouders blij mogen maken met geboortereportages. We hebben dagen meegelopen bij gezinnen tijdens de kraamweek om alle bijzondere gewone dingen vast te leggen. En veel kindjes vierden hun eerste verjaardag met een mega cupcake taart tijdens een cake smash fotoshoot. Ook waren er weer veel bruiloften waarbij wij het geluk en de liefde mochten vastleggen. Allemaal waardevolle herinneringen voor later.

Hoe waardevol het is om foto’s van al deze bijzondere momenten te hebben wisten we natuurlijk al vanuit de lieve reacties van mensen die de afgelopen jaren fotoreportages door ons hadden laten maken. Regelmatig horen we dat onze foto’s een mooie plek in huis hebben gekregen of mogen we fotoalbums maken waar we mensen blij mee maken. Nu Miranda en haar man afgelopen jaar zelf ouders geworden zijn, heeft ze zelf ook mogen ervaren hoe geweldig het is om foto’s van deze speciale momenten te hebben en terug te kunnen kijken. De zwangerschap, de geboorte, kraamweek en babyfotoshoot. Allemaal momenten die zo snel voorbij gaan en allemaal even bijzonder en prachtig zijn om terug te kunnen zien.

Wat een geweldig vak hebben we toch dat we zoveel mensen blij mogen maken door de mooie en bijzondere (of juist hele gewone) momenten in het leven vast te leggen als herinnering voor later. Hier een kleine selectie in ons jaaroverzicht 2017. Leuk? Like en/of deel dit bericht dan. Dat wordt gewaardeerd! En heb je zin om zelf een leuke fotoshoot te laten maken of gaan jullie trouwen? Neem dan contact op voor meer informatie.

Voor de beste weergave bekijk onderstaande film in HD kwaliteit!
Bekijk je het filmpje op een telefoon en is de weergave niet goed? Bekijk deze website dan in desktop versie (in te stellen via instellingen van de meeste browsers)

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.