Gezinsfotoshoot

Gezinsfotoshoot

Willen jullie ook samen met de kind(eren) een leuke, spontane gezinsfotoshoot laten maken? Kies dan voor een fotoshoot op een mooie (buiten) locatie. Vaak levert dit meer spontane foto’s op én je hebt meteen een mooie achtergrond! Een gezinsfotoshoot combineren wij altijd met een lifestyle fotoreportage. We maken naast de geposeerde foto’s ook foto’s van de spontane momenten die ontstaan. En er is voor de kind(eren) alle ruimte om lekker te spelen. Neem dus gerust speelgoed mee!

Voordelige fotopakketten

Bekijk hieronder een aantal van de voordelige foto pakketten die een fotoshoot (of meerdere fotoshoots) combineren met 5 of 10 digitale foto’s in hoge resolutie. Deze foto’s zijn geschikt om zelf af te drukken en/of om aan de muur te hangen. Jullie foto (of foto’s) na de fotoshoot door ons laten afdrukken op canvas, plexiglas, hout, aluminium of IXXI is ook mogelijk.

Een gezinsfotoshoot is ook een origineel en persoonlijk cadeau om te geven. Bijvoorbeeld voor een verjaardag, jubileum, Moederdag en Vaderdag. Of laat mooie foto’s maken van alle kleinkinderen als cadeau voor opa en oma. Succes gegarandeerd!

Foto pakketten

Combineer jullie fotoshoot met digitale foto’s & extra’s

Boek je fotoreportage dit jaar extra voordelig! Bekijk de voordelige jubileumpakketten.

Gezin Mini

– 1 x mini gezinsfotoshoot
– Duur: 0,5 – 1 uur per fotoshoot
– Locatie naar keuze

– 1 digitale foto als downloadFotoshoot Mini | € 175,00

Gezin Basis

– 1 x gezinsfotoshoot
– Duur: 1,5 uur
– Locatie naar keuze

– 5 digitale foto’s als downloadFotoshoot Basis | € 225,00

Gezin Extra

– 1 x gezinsfotoshoot
– Duur: 1,5 uur
– Locatie naar keuze

– 10 digitale foto’s als downloadFotoshoot Extra | € 275,00

Gezin Luxe

– 1 x gezinsfotoshoot
– Duur: 1,5 uur
– Locatie naar keuze

– 20 digitale foto’s als download
– Luxe foto album 15 x 15 cmFotoshoot Luxe | € 375,00

Aantal personen

De prijzen van bovenstaande fotopakketten zijn t/m 5 personen. Vanwege extra tijd en het maken van meerdere fotocombinaties zal bij een familiefotoshoot vanaf 6 personen een bedrag van 35,00 euro (per 5 extra personen) bij de fotoshoot opgeteld worden.


Fotoshoot 1 t/m 5 personen: geen extra tarief
Fotoshoot 6 tot 10 personen: € 35,00
Fotoshoot 11 tot 15 personen : € 70,00


Een mini fotoshoot is bij een familiefotoshoot niet mogelijk vanwege de extra fotografietijd.

Weekend, ’s avonds of feestdagen

Een fotoshoot laten maken in het weekend of op een avond na 19.00 uur? Dat kan! Er is dan wel een speciaal tarief van 45,00 euro bovenop de fotoshoot prijs. In overleg kunnen wij jullie fotoshoot op bepaalde feestdagen inplannen. Op feestdagen is er een extra tarief van 100,00 euro.

Luxe foto album

Een luxe foto album met de mooiste foto’s van de fotoshoot. Dit luxe foto album heeft een kunstlederen of linnen omslag met foto, stevige lay-flat mat papier pagina’s en een rustige vormgeving. Het album is verkrijgbaar in meerdere formaten.


Alle digitale foto’s in hoge resolutie als download

Het is mogelijk om alle foto’s uit de selectie digitaal in hoge resolutie te ontvangen. Deze foto’s hebben geen logo en zijn te gebruiken wanneer jullie zelf fotoafdrukken of een album willen maken. Jullie ontvangen dan minimaal 25 foto’s bovenop het aantal foto’s dat is inbegrepen bij het door jullie gekozen fotopakket.


Alle digitale foto’s in hoge resolutie  |  195,00 euro

Boek nu een leuke gezinsfotoshoot!

Wil je samen met het gezin een leuke fotoshoot laten maken of de kinderen spontaan op de foto laten zetten? Boek dan nu een Essenza Fotografie fotoshoot. Fotoseries van de kinderen zijn ook heel leuk om cadeau te doen aan (groot)ouders voor verjaardagen, Moederdag, Vaderdag, Sinterklaas of Kerstmis. Mail voor een afspraak naar info@essenza-fotografie.nl of bel ons op werkdagen 06-44107399.

Uitgelicht

Voorbeelden van Gezinsfotoshoots