Kleur bewerking

Kleurbewerking, een foto omzetten naar zwart/wit

Een kleurfoto omzetten naar een zwart/wit foto. De foto wordt bij ons aangeleverd als digitaal .jpg bestand en na het bewerken ontvangt u de foto als zwart/wit of sepia variant als digitaal .jpg bestand zodat u deze zelf af kunt laten drukken. Indien gewenst kunnen wij de foto afdruk ook verzorgen.

Inclusief:
Een foto omzetten naar zwart/wit
De bewerkte foto ontvangt u digitaal als .jpg. bestand

Kleurbewerking, een zwart/wit met kleuraccenten

Een kleurfoto omzetten naar een zwart/wit foto met daarin kleuraccenten. Dit werkt het mooiste wanneer er een opvallende kleur in de foto aanwezig is, zoals bijvoorbeeld een rode roos die in kleur terug kan komen. De kleurfoto dient u als digitaal .jpg bestand aan te leveren en krijgt u na het bewerken als zwart/wit variant met kleuraccent in digitaal .jpg bestand terug.

Inclusief:
Een foto omzetten naar zwart/wit met kleuraccenten
De bewerkte foto ontvangt u digitaal als .jpg. bestand

Neem nu contact op en laat uw foto’s verbeteren.

Om te kunnen beoordelen of een foto geschikt is voor beeldbewerking stuurt u via e-mail de foto die u graag bewerkt wilt hebben, samen met een omschrijving wat er aan de foto moet gebeuren naar info@essenza-fotografie.nl. U ontvangt altijd binnen een dag een bevestigingsmail met de actuele prijsopgave. Heeft u de foto niet digitaal? Bellen voor het maken van een afspraak kan natuurlijk ook naar 06-44107399.