Kraamreportage Emmeloord – Tess

Kraamreportage Emmeloord – Tess

Kraamreportage Emmeloord – Tess. Voorproefje van de kraamreportage van Tom en Kirsten en hun dochter Tess in Emmeloord.

Een jaar geleden fotografeerden we de prachtige trouwdag van Tom en Kirsten van ’s ochtends vroeg tot en met het feest ’s avonds. Natuurlijk ontzettend leuk om een jaar later een kraamreportage te moeten maken van hun pasgeboren dochter Tess.

Na een kopje koffie en een aantal foto’s van het gezin op de bank, was het tijd voor het badje van Tess. Tom maakte het badje klaar in Tess haar eigen roze kamertje. En Kirsten zorgde er ondertussen voor dat Tess klaar was om in bad te gaan. Het badje vond ze heerlijk! Beneden werd er nog lekker met haar geknuffeld en kreeg Tess een flesje. Allemaal mooie en waardevolle momenten om vast te leggen!

Tom en Kirsten leuk om jullie weer te zien en bedankt voor de leuke kraamreportage!

Kraamreportage EmmeloordKraamreportage EmmeloordKraamreportage EmmeloordKraamreportage EmmeloordKraamreportage EmmeloordKraamreportage EmmeloordKraamreportage EmmeloordKraamreportage EmmeloordKraamreportage Emmeloord

Kraamreportage Emmeloord

Een kraamreportage geeft een mooie herinnering aan de kraamtijd. Een fotoserie vol met ongeposeerde liefdevolle momenten. Een badje, aankleden, voeden, maar ook de alledaagse dingen zoals samen eten. Geweldig om vast te mogen leggen!

Ben je op zoek naar een fotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.