Kraamreportage Hattem – Joël

Kraamreportage Hattem – Joël

Kraamreportage Hattem – Joël. Voor ons is het altijd heel leuk om bruidsparen na hun trouwdag weer terug te zien. Zo mochten we voor Hans en Bettina niet alleen hun trouwdag vastleggen, maar ook een zwangerschapsfotoshoot. En toen hun kleine jongen Joël was geboren maakten we een afspraak voor een kraamreportage om alle bijzondere momenten in de kraamweek vast te leggen. Bij binnenkomst lag Joël nog lekker te slapen, dus begonnen we met een kop koffie. Na enige tijd werd hij wakker en was het tijd om hem in bad te doen. Hans zorgde ervoor dat het badje klaar stond en het water de juiste temperatuur had en ondertussen kleedde Bettina haar zoontje uit. Een lief momentje tussen moeder en zoon volgde. Joël vond het badje erg fijn en was echt aan het genieten.

Na het badje werd hij weer aangekleed en was het tijd voor zijn voeding. De postbode was net langs geweest, dus op de deurmat lag weer een stapel met kaarten. Hans maakte deze ondertussen open. Zo leuk om zoveel verschillende kaartjes te ontvangen! Nog even lekker knuffelen bij papa en mama op de bank en daarna werd de kinderwagen gepakt om een stukje buiten te gaan wandelen. Buiten was het heerlijk weer.

Na de wandeling kreeg Joël nog een keer voeding en daarna was het tijd voor hem om in zijn eigen kamertje te gaan slapen.

Hans, Bettina en Joël bedankt voor de leuke kraamreportage!

Kraamreportage Hattem Kraamreportage Hattem Kraamreportage Hattem Kraamreportage Hattem Kraamreportage Hattem Kraamreportage Hattem Kraamreportage Hattem Kraamreportage Hattem

Kraamreportage Hattem

Een kraamreportage geeft een mooie herinnering aan de kraamtijd. Een fotoserie vol met ongeposeerde liefdevolle momenten. Een badje, aankleden, voeden, maar ook de alledaagse dingen zoals samen eten. Geweldig om vast te mogen leggen!

Ben je op zoek naar een fotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.