Kraamreportage Hattem – Jozua

Kraamreportage Hattem – Jozua

Kraamreportage Hattem – Jozua. Voorproefje van de kraamreportage van Sander en Priscilla, grote broer Manoah en baby Jozua in Hattem.

Eind van de ochtend had ik afgesproken bij het huis van Sander en Priscilla voor het maken van een kraamreportage. De tafel werd gedekt voor het middageten. Na de lunch was het tijd om Jozua in bad te doen en Priscilla ging boven het badje alvast voorbereiden. Ondertussen legde ik het kamertje van hun pasgeboren zoon vast. Grote broer Manoah kwam samen met zijn vader ook naar boven om te helpen met het in bad doen van zijn kleine broertje. Eerst de kleertjes uitdoen, daarna de washandjes nat maken, de temperatuur van het water controleren…Manoah had duidelijk al vaker geholpen!

In het kamertje mocht Jozua na het badje lekker bij zijn vader in de schommelstoel. Vanuit het kamertje van Manoah hoorde je ondertussen vrolijk gepraat, want daar werd druk gespeeld met de autootjes. Daarna ging het hele gezin weer naar beneden en liet Manoah het ‘grote broer’ diploma zien. Op de bank mocht hij zijn broertje op schoot vasthouden. Priscilla wikkelde Jozua nog even in de draagdoek voor een aantal foto’s en daarna was het tijd voor Jozua om in zijn wiegje te gaan slapen.

Priscilla, Sander, Manoah en Jozua bedankt voor de leuke kraamreportage!

Kraamreportage Hattem

Kraamreportage Hattem

Een kraamreportage geeft een mooie herinnering aan de kraamtijd. Een fotoserie vol met ongeposeerde liefdevolle momenten. Een badje, aankleden, voeden, maar ook de alledaagse dingen zoals samen eten. Geweldig om vast te mogen leggen!

Ben je op zoek naar een fotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.