Kraamreportage Heerde – Rune

Kraamreportage Heerde – Rune

Kraamreportage Heerde – Rune, voorproefje – Na de leuke zwangerschapsfotoshoot van Fleur en Jeffrey en hun dochter Suus een aantal weken geleden, is inmiddels hun zoontje en broertje Rune geboren. In de ochtend spraken we af bij hun thuis om een kraamreportage te maken van de eerste waardevolle momenten samen. Na een kopje koffie, was het tijd voor Rune om in bad te gaan. Het badje werd in de slaapkamer van Fleur en Jeffrey gezet en Suus hielp haar vader om het badje met water te vullen. Ondertussen zorgde Fleur ervoor dat Rune klaar was om in bad te gaan. Wat was hij heerlijk ontspannen toen hij net in het in het badje vastgehouden werd. Suus stond op haar stoeltje naast het bad om alles goed te kunnen zien en ze mocht Rune wassen met een washandje. Wat fijn zo’n grote zus!

Na het badje pakte Suus beneden haar tekenspullen erbij en mocht Rune even in de box liggen. Er werden een aantal foto’s met het gezin gemaakt en daarna werd er samen gespeeld met de Duplo. Rune sliep nog lekker bij zijn ouders op de slaapkamer, maar mocht tijdens de kraamreportage voor het eerst even in zijn eigen kamertje in zijn ledikantje liggen. Wat een leuk kamertje!

Jeffrey, Fleur, Suus en Rune bedankt voor de leuke kraamreportage!

Kraamreportage Heerde Kraamreportage Heerde Kraamreportage Heerde Kraamreportage Heerde Kraamreportage Heerde Kraamreportage HeerdeKraamreportage Heerde Kraamreportage HeerdeKraamreportage Heerde

Kraamreportage Heerde

Een kraamreportage geeft een mooie herinnering aan de kraamtijd. Een fotoserie vol met ongeposeerde liefdevolle momenten. Een badje, aankleden, voeden, maar ook de alledaagse dingen zoals samen eten. Geweldig om vast te mogen leggen!

Ben je op zoek naar een fotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.