Kraamreportage Kampen – Tess

Kraamreportage Kampen – Tess

Kraamreportage Kampen – Tess. Voorproefje van de kraamreportage van Sanne en Rick, grote broer Renz en baby Tess in Kampen.

Na de geboorte van Tess werd ik gebeld door haar moeder Sanne voor een afspraak om de kraamreportage van dochter Tess te maken. Een paar dagen later was het al zo ver. Na binnenkomst liet zoontje Renz al snel de mutsjes zien die hij had geknutseld voor zichzelf en voor zijn zusje. Hierna gingen we naar boven om Tess in bad te doen. Het badje werd met het hele gezin voorbereid, een mooi moment om vast te leggen.

Beneden werd er geknuffeld met Tess, mocht grote broer Renz haar vasthouden en was het tijd voor haar voeding. Renz had ondertussen ontdekt hoe de lade van de box open moest en bekeek al het baby speelgoed waar hij als baby ook mee had gespeeld. Al snel lag er overal speelgoed op de vloer. Aan de andere kant van de kamer werd er vervolgens druk met de Dublo gespeeld, wat natuurlijk nog leuker is samen met je vader of moeder.

In Tess haar roze kamertjes stond een mooi wiegje, waar ze aan het einde van de kraamreportage ingelegd werd om lekker te gaan slapen.

Sanne, Rick , Renz en Tess bedankt voor de leuke kraamreportage!

Kraamreportage KampenKraamreportage KampenKraamreportage KampenKraamreportage Kampen Kraamreportage Kampen Kraamreportage Kampen Kraamreportage KampenKraamreportage Kampen Kraamreportage Kampen Kraamreportage KampenKraamreportage Kampen

Kraamreportage Kampen

Een kraamreportage geeft een mooie herinnering aan de kraamtijd. Een fotoserie vol met ongeposeerde liefdevolle momenten. Een badje, aankleden, voeden, maar ook de alledaagse dingen zoals samen eten. Geweldig om vast te mogen leggen!

Ben je op zoek naar een fotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

3 Reactie's
 • Sanne Jongman
  Geplaatst op 13:03h, 13 juli

  Bedankt voor de mooie foto’s Ester!
  We zijn heel benieuwd naar de rest!
  Groetjes Sanne

 • Anoniem
  Geplaatst op 12:25h, 30 juli

  super mooie en leuke foto”s …..

  een super trotse oma van 2 mooie kleinkinderen(en hun mama en papa)

 • hilda jongman
  Geplaatst op 12:28h, 30 juli

  super mooie foto”s van 2 prachtige kleinkinderen

  een
  trotse oma